Fladt tag til terrassen

Den nyeste udvikling inden for terrassetage fra Solarlux byder på overbevisende funktionalitet og design og er det ideelle valg til kubisk arkitektur

Spinkle profiler, maksimal transparens: Med det nye flade tag SDL Acubis supplerer Solarlux nu sin produktportefølje med endnu en løsning til overdækning af terrassen.

– Det særlige ved SDL Acubis er, at denne nyhed både fås som en løsning, der er tilknyttet til husets arkitektur, eller som en fritstående variant til haven. SDL Acubis kan uden problemer udvides med fleksible, lodrette glaselementer til en udestue. Desuden fås der omfattende tilbehør som passende solafskærmning eller belysning, fremhæver Sylvia L. Dondorff, Sales Manager for Norden hos Solarlux.

Teknikken

Statikken i det uisolerede aluminiumprofilsystem befinder sig indvendigt og giver taget en diskret elegance. Taget har en hældning på kun 2° og kan dermed næsten ikke ses med det blotte øje, men alligevel sikrer det en ideel vandafledning fra tagfladen. Desuden sørger en flad tilslutning til væggen i kun én del for et look, der udstråler lethed. SDL Acubis fås enten som pulttag eller saddeltag.

– Terrasseoverdækninger fra Solalux kan kombineres ideelt med husets eksisterende arkitektur. Men de skiller sig også ud med hensyn til anvendelsesmulighederne. Et enkelt tag over terrassen giver ly for regnen. Men hvis det suppleres med lodrette, forskydelige glaselementer, bliver terrassetaget til en udestue, der giver ly for vind og vejr hele vejen rundt, forklarer Sylvia L. Dondorff og tilføjer:

– Desuden er de skræddersyede løsninger fra Solarlux også overbevisende i konstruktionsmæssig henseende. For tage, muligheder for solafskærmning og lodrette elementer er tilpasset nøjagtigt efter hinanden og gennemtænkt ned til den mindste detalje. Dermed er det ikke nødvendigt med specialkonstruktioner eller en kombination med fremmede systemer.

www.solarlux.dk