Kirk Kapital og NRE Denmark udvider samarbejde om Havneøen i Vejle

Kirk Kapital A/S og entreprenørvirksomheden NRE Denmark A/S udvider deres samarbejde med en aftale om 48 ejerlejligheder på Havneøen i Vejle

Kirk Kapital A/S og entreprenørvirksomheden NRE Denmark A/S udvider deres samarbejde. De to parter har netop indgået aftale om at opføre yderligere en etape med 48 ejerlejligheder på Havneøen i Vejle. Bygherre for projektet bliver et joint venture selskab med deltagelse af de to parter. NRE Denmark A/S vil udfylde rollen som totalentreprenør, som det også var tilfældet for etape 1.

De 48 ejerlejligheder etableres i to boligtårne med et samlet etageareal på 4.515 kvm. Dermed vil bebyggelsens samlede areal nå op på ca. 15.000 kvm. De to tårne opføres i henholdsvis fire og syv etager med penthouselejligheder øverst, og en del af dem får udsigt over Vejle Fjord. Lejlighederne i etape 2 varierer i størrelse fra 58 kvm til 153 kvm, og de bliver dermed mindre end lejlighederne i etape 1.

Byggeriet er tegnet af arkitektfirmaet Arkitema Architects. Projektets arkitektur er tænkt ind i den samlede vision for Havneøen, som har fokus på at skabe et ny tæt, levende og sammensat bykvarter ved havnefronten. Som det også var tilfældet med etape 1, opføres de nye boligtårne i teglmaterialer med forskellige facadeudtryk for hvert hus.

Hos Kirk Kapital ser adm. direktør, Kim Gulstad, frem til at igangsætte endnu en etape af Havneøen i samarbejde med NRE Denmark:

-Vi glæder os over nu, at kunne tage hul på næste fase af projektet. Særligt glæder vi os over, at de næste to tårne får samme udtryk og samme høje kvalitetsniveau som de første fire tårne på Havneøen.

Hos NRE Denmark er der også glæde over, at samarbejdet omkring Havneøen fortsætter. Virksomhedens adm. direktør, Jacob Eiskjær Olesen, siger: ”Havneøen er et utroligt spændende projekt, og vi ser det som et projekt, der vil være med til at sætte målestokken for fremtidens udvikling af bynære havnearealer. Vi er glade for tilliden, som Kirk endnu engang har vist os – og vi ser frem til samarbejdet, nu både i rollen som en af bygherrerne og som totalentreprenør.”

Havneøens etape 2 forventes at stå færdig til sommeren 2020. Sammen med Kirk Kapitals nye domicil, Fjordenhus, der er tegnet af Olafur Eliasson, kommer Havneøen til at udgøre en del af Vejles nye havnefront, der vil åbne op for bylivet ud mod Vejle Fjord.