Cembrit lancerer håndværkerportal

Byggematerialeleverandøren Cembrit præsenterer ny portal til fordel for håndværkere og forhandlere

Byggematerialeleverandøren Cembrit præsenterer nu en ny portal, som fremover kommer håndværkere og forhandlere til gode. Cembrit Håndværkercentrum gør det muligt at tilgå vejledning og retningslinjer om byggematerialer og montageprincipper nemt og effektivt – og på alle tider af døgnet.

Cembrit Håndværkercentrum indeholder nemlig masser af vigtig information om blandt andet montage, værktøj og renovering af tag og facade, og der tilbydes nyttige onlineværktøjer som tagberegner og tagdesigner. På siden findes også montagevideoer med visuel instruktion til glæde for både håndværkeren, rådgiveren og butikspersonalet.

Tager del i ansvaret
Tiltaget kommer i forlængelse af en travl periode i byggebranchen, hvor der blandt andet er stor efterspørgsel på håndværkere. Cembrit ønsker med Håndværkercentrum at tage del i ansvaret og lette arbejdsbyrden hos håndværkere og forhandlere, som oplever travlheden på tæt hold.

- Vores ambition er, at det skal være nemmere og hurtigere at finde vejledning, inspiration og gode råd. Vi håber, at alle parter inden for branchen vil tage godt imod vores nye side, lyder det fra salgschef Morten Erikstrup.

Håndværkercentrum er allerede lanceret, og adskillige forhandlere og håndværkere er blevet præsenteret for det nye tiltag og har taget godt imod det.