Ny robotteknologi hos Celsa

Per Aarsleff afventer ny svejserobot hos armeringspartneren Celsa Steel Service, der vil styrke entreprenøren i større projekter med sekantpæle

Byggeri- og infrastrukturprojekter eksploderer ikke mindst i tidligere havneområder. Det meget tætte byggeri i kombination med en ekstrem hård undergrund, kan give udfordringer i forhold til indfatnings-vægge. Det har skabt øget interesse for fundering med sekantpæle, når der i vanskelige jordbundsforhold ønskes etablering af vibrationsfrie og støjsvage indfatningsvægge og funderingspæle, som in-situ støbes i forborede huller og armeres med svejste armeringskurve.

Armeringsspecialisten Celsa Steel Service har netop investeret i avanceret robotteknologi, som skal positionere virksomheden som førende leverandør af dobbeltsvejste armeringskurve til sekant-løsninger til fordel for entreprenørerne og deres kunder.

Hos entreprenørkoncernen Per Aarsleff A/S, som tidligere har indgået strategisk samarbejdsaftale med Celsa Steel Service, ser man frem til konkurrencedygtige leverancer på de efterspurgte sekant-løsninger.

-Med Celsas nye robot kan vi opnå en mere effektiv logistik i vores danske projekter, når vi udfører sekantpæle i de store komplekse funderingsopgaver. Celsas nye robotproduktion af den specielle armering til pælene ”lokalt” i Danmark vil medføre korte leveringstider og gøre vores planlægning mere smidig, fortæller Projektleder Frank Roland hos Per Aarsleff A/S.