Ny nordisk CEO i Aalborg Portland

Søren Holm Christensen ny CEO

Søren Holm Christensen (39 år) er pr. 15. maj 2018 udnævnt som ny CEO for den nordiske og baltiske region i Aalborg Portland Holding-koncernen, der er en del af den italienske Cementir-koncern.

Med sin indtrædelse i stillingen bliver Søren Holm Christensen overordnet chef for godt 1.000 medarbejdere i regionen. Regionen omfatter bl.a. cementvirksomheden Aalborg Portland A/S, en af Danmarks største industrivirksomheder, samt betonvirksomheden Unicon, som har 80 fabrikker i Danmark, Norge og Sverige, foruden flere selskaber i Polen, Rusland, Island og Frankrig.

Cementir-koncernen er bl.a. gennem Aalborg Portland og Unicon global markedsleder i hvid cement og ledende i Skandinavien inden for fabriksbeton.

Søren Holm Christensen er uddannet cand.merc. fra Aalborg Universitet og Handelshøjskolen i Aarhus. Han har været tilknyttet Cementir-koncernen i mere end ti år og har siden 2015 været direktør for Unicon Danmark. Tidligere har han bl.a. bestridt stillingen som nordisk finansdirektør for Cementir Holding.

Søren Holm Christensen erstatter Piero Corpina, som har forladt Cementir-koncernen for at søge nye udfordringer.