JJW Arkitekter tilbage på sporet

JJW Arkitekter A/S har rejst sig igen efter et svært 2016, som var præget af følgevirkninger efter en samarbejdspartners konkurs.

-Vi er glade for at præsentere et resultat, som viser, at vi igen er tilbage på sporet. 2016 var præget af følgevirkninger fra en af vores tætteste samarbejdspartners konkurs, men gennem fokuseret samarbejde på tværs i organisationen, er JJW Arkitekter A/S lykkedes med at skabe gode resultater på alle vores tre bundlinjer – det mener jeg godt, at vi kan tillade os at være stolte af”, udtaler Administrerende direktør Nina Kovsted.

De tre bundlinjer
JJW Arkitekter A/S arbejder med tre bundlinjer: den økonomiske, den sociale og den faglige, der tilsammen udstikker rammerne for virksomhedens drift. Nina Kovsted uddyber:

-Det er afgørende for vores måde at drive virksomhed på, at de tre bundlinjer følges ad. Det sikrer en stabil forretning med glade medarbejdere, og giver os rum til at fokusere på det vi er gode til: at skabe god arkitektur, hvor særliggørelse og omsorg for det almindelige er omdrejningspunktet. Derfor er det glædeligt, at vi i 2017 kan konstatere positive resultater på alle tre bundlinjer.

Forventninger til 2018
Gennem de seneste år har JJW Arkitekter A/S gennem fokus på agilitet og robusthed, gearet sig til den skærpede konkurrence i branchen. Årsregnskabet 2017 viser en styrket virksomhed, hvorfor der i 2018 igen forventes positive resultater på alle tre bundlinjer.