Intego vækster massivt på Sjælland

Virksomhedens sjællandske afdeling er siden 2016 gået fra en enkelt medarbejder til nu 32 med en forventning om yderligere fem ansatte inden for de kommende to måneder

Den tekniske servicepartner Intego gennemgår i disse år en rivende udvikling på Sjælland. Virksomhedens sjællandske afdeling er siden 2016 gået fra en enkelt medarbejder til nu 32 med en forventning om yderligere fem ansatte inden for de kommende to måneder. Ambitionen er, at væksten på Sjælland skal forsættes og ikke mindst accelereres, og virksomheden er i fuld gang med at planlægge åbningen af en satellitafdeling ved Københavns Lufthavn.

Der er for alvor kommet fart på Integos sjællandske vækstmotor. Intego København har siden starten i 2016 formået at opbygge en afdeling med hele 32 medarbejdere, og virksomheden har nu for alvor etableret sig i Østdanmark, forklarer afdelingsleder Christian Larsen.

- Vi har en fast drift og faste kunder, og folk er blevet bevidste om, at vi er her og kender nu vores kompetencer som teknisk servicepartner inden for el, mekanik og automation. Da vi startede, skulle vi først og fremmest have øget kendskabet til os og have nogle dygtige medarbejdere ind i folden. Vi skulle med andre ord have bolden til at rulle og efter en stor indledende indsats, har vi nu fået sat skub i udviklingen. I takt med at flere og flere virksomheder på Sjælland får øjnene op for os, begynder vi for alvor at mærke den store efterspørgsel på vores kompetencer, som vi gennem en lang periode har set i resten af landet, siger han og fortsætter:

- Også på medarbejdersiden oplever vi nu en øget interesse for os på Sjælland. Vi søger ikke længere medarbejdere på Jobindex eller lignende. De henvender sig i stedet til os, fordi de er interesserede i at blive en del af vores kultur og vores projekt på Sjælland. I Intego er det afgørende for os, at vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde, og at man på arbejdspladsen er en del af et socialt netværk.

Christian Larsen siger supplerende, at Intego prioriterer medarbejderudvikling højt og løbende investerer i virksomhedens medarbejdere i form af uddannelse. I Intego København har man desuden på nuværende tidspunkt fem lærlinge og kontrakt på 2 mere til sommer. Intego har i dag mellem 70 og 80 lærlinge i hele landet. 

Flere nye medarbejdere og nye afdelinger

I den nærmeste fremtid forventer Christian Larsen, at Integos sjællandske afdeling kommer til at sætte yderligere turbo på væksten. Der skal blandt andet bydes velkommen til en række nye medarbejdere, mens virksomheden også har planer om en ny afdeling.

- Det er afgørende, at vores medarbejdervækst og investeringer i afdelingen fortsætter, så vi kan forløse det store vækstpotentiale, vi ser på Sjælland. Jeg har en forventning om, at vi allerede inden for de næste to måneder har fem flere medarbejdere. Ambitionen er, at vi skal være 50 medarbejdere inden for et par år alene i vores nuværende setup, og derudover vil vi gerne åbne både en mekanisk afdeling og automationsafdeling, som vi har succes med flere andre steder i landet, siger Christian Larsen og uddyber:

- På nuværende tidspunkt trækker vi på vores øvrige afdelinger i forbindelse med mekanik- og automationsopgaverne. Det er en stor styrke, da det betyder, at vi allerede nu under vores etableringsproces på Sjælland kan tilbyde vores kunder den fulde service inden for alle vores fag.

Christian Larsen fortæller afslutningsvis, at Intego er i fuld gang med at planlægge åbningen af en satellitafdeling med fem til otte medarbejdere hos Københavns Lufthavn. Intego København dækker hele Sjælland og har allerede indgået samarbejdsaftaler med en lang række kunder.