20 års brudgaranti på Byggeri ’18

Efter et veloverstået Byggeri ’18 ser fermacell tilbage på fire dage med en særdeles velbesøgt stand

Efter et veloverstået Byggeri ’18 ser fermacell tilbage på fire dage med en særdeles velbesøgt stand. Det skyldes ikke mindst den 20 års brudgaranti, fermacell har introduceret som de eneste i markedet.

-Vi føler et ansvar for at hæve barren og gå i front for at øge kvalitetssikkerheden i byggeriet, lyder det fra markedsdirektøren, der har høje ambitioner på hele branchens vegne.

En rigtig væg holder i 20 år. Den er solid, slagfast og robust – og så er det den mest miljøvenlige løsning på markedet.  Fordelene ved at bruge fibergips er der stadig flere, der får øjnene op for. Det afspejlede sig i den overvældende interesse, fermacell blev mødt med på en særdeles velbesøgt stand under det netop overståede Byggeri ’18.

- Vi oplever overvældende stor interesse for vores kvalitetsløsninger, fordi de holder i mange år, de er robuste, slagfaste og miljøvenlige. Det er alt sammen områder, hvor vi er langt fremme, og det får flere og flere øjnene op for, lyder det fra Niels-Jørgen Pallesen, markedsdirektør i fermacell.

Garanti giver sikkerhed
Netop fordi fibergipsvægge er så solide og holdbare, har fibergipsproducenten for nyligt introduceret en 20 års brudgaranti. Med garantien får alle byggeriets parter en sikkerhed for, at fibergipsløsninger har den nødvendige styrke til at stå imod de udfordringer, som vægge normalt udsættes for i løbet af bygningens levetid.

- Hvis parametre som kvalitet og levetid fortsat skal præge det danske byggeri, er materialerne ikke til at komme uden om. Som leverandør har vi et særligt ansvar for at sætte nye standarder og have et højt ambitionsniveau på branchens vegne, lyder det fra Niels-Jørgen Pallesen, som uddyber:

- Vi føler et stort ansvar for at hæve barren for produkternes performance, hvad angår holdbarhed og slagfasthed. Med vores 20 års brudgaranti går vi i front og baner vejen for øget kvalitetssikkerhed i hele byggeriet. Hvad enten du er privat eller offentlig bygherre, boligejer eller udførende kan du dermed trygt opføre skillevægge, som giver dig alle fordelene ved lette vægge -  uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.

En rigtig væg

På Byggeri ’18 kunne de mange besøgende håndværkere høre mere om fermacells brudgaranti og hvad ”en rigtig væg” er.

- Vægge skal kunne modstå de slag og stød, som de typisk får fra almindeligt levet liv på børneværelset, kontoret og i institutionerne. Derfor kalder vi vores fibergipsløsninger ”en rigtig væg”. Kvaliteten af vores produkter er fuldstændig unik på mange parametre, og derfor står vi fuldt ud på mål for vores garanti på 20 år, slutter Niels-Jørgen Pallesen, der glæder sig over fire veloverståede messedage med en særdeles velbesøgt stand.