Ajcon opfører nyt frostlager i Esbjerg

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma har vundet totalentreprisen på et nyt frostlager til Slagter Theilgaards hovedkvarter i Esbjerg

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma har vundet totalentreprisen på en frostlagerudvidelse hos Slagter Theilgaard i Esbjerg. Den familiedrevne kødforarbejdningsvirksomhed med 60 ansatte beskæftiger sig primært med opskæring og forædling af kød. Det stiller særligt høje krav til entreprenøren, byggeprocessen og byggeriet.

Det nye frostlager skal bruges til opbevaring af de råvarer, der anvendes i den daglige kødproduktion. Byggeteknisk er der derfor fuldt fokus på et højt hygiejneniveau og på at skabe de bedst mulige rammer for et effektivt produktionsflow. Der arbejdes med rengøringsvenlige materialer, teknisk tætte samlinger ved gulv, vægge og tag samt miljøvenlig energiforsyning i form af CO2 køleanlæg. Byggeriet skal leve op til de nyeste standarder indenfor håndtering af fødevarer.

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma har gennem 40 år specialiseret sig i at bygge for levnedsmiddelindustrien og har flere kødproducenter på referencelisten.

Byggeriet er opstartet og afleveres til sommer.