STB BYG skal opføre 48 nye boliger i Middelfart

Boligkontoret DK i Middelfart har valgt STB BYG til at bygge 48 nye boliger for dem i en totalentreprise til 41 mio. kr.

Boligkontoret DK i Middelfart har valgt STB BYG til at bygge 48 nye boliger for dem i en totalentreprise til 41 mio. kr. Lyse lejligheder med fleksible indretningsmuligheder og udgang til grønne rekreative fællesarealer, oplyser virksomheden i en meddelelse.

De 48 nye boliger på Skrillingevej i Middelfart bygges som etageboliger med stue- og 1. sals lejligheder. Størrelsen varierer fra ca. 40 m² til 111 m², og bliver et mix af familievenlige boliger og mindre boliger med forholdsvis lav husleje. I stueplan får man en lille have med udgang til det grønne fællesareal, mens lejlighederne på 1. sal får en stor rummelig altan.

Boligforeningen Lillebælt Afd. 28, som de nye boliger bliver samlet i, er blevet skabt i et tæt samarbejde mellem arkitektfirmaet RUM A/S, Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S og STB BYG A/S. OBH er bygherrerådgiver.

- Vi er altid glade for at bygge for boligforeninger. De stiller høje krav til kvaliteten, da der kan komme mange ud- og indflytninger i deres lejligheder, og det matcher vores egne krav til både den håndværksmæssige udførelse og materialevalg. Boligforeningens kunder, lejerne, stiller i dag langt højere krav end tidligere, så det er også vigtigt, at vi byder ind på opgaven sammen med dygtige arkitekter, der har øje for de krav, siger adm. direktør for STB BYG, Jens Winther.

Godt og rart indeklima

Lejlighederne kommer udefra til at fremstå med robuste teglfacader med blødstrøgne sten i en varm brun farve. Skure og dele af facaden bliver beklædt med lodrette profilerede træbrædder der giver yderligere varme til bebyggelsen. Altanerne udføres i stål med balustre i slanke rundstålsprofiler som giver et let og næsten svævende udtryk.

Lyse overflader og flotte træ- og klinkegulve præger de veldisponerede lejligheder indenfor. Her er der ikke kun tænkt på indeklimaet i form af lyd- og støjdæmpende materialer, men også i den bevidste udnyttelse af dagslyset, hvor interiøret skifter karakter og stemning i takt med at lyset ændrer sig hen over dagen.

Der er såvel ude som inde anvendt materialer af høj kvalitet, der fordrer minimale vedligeholdelsesudgifter.

- Lejlighederne skal stå klar til indflytning i marts 2019, og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang. Vi forventer at tage første spadestik primo 2018, fortæller Jens Winther.