Interzum med mere udenlandsk profil

Interzum, messen for leverandører og underleverandører til møbelindustrien - bliver mere international end nogensinde

Interzum, den internationale messe for leverandører og underleverandører til møbelindustrien finder sted 16. - 19. maj næste år i Køln og bliver mere international end nogensinde før, mål på omfanget af udenlandsk deltagelse.

Petra Opgennorth fra Kolenmesse oplyser således, at der allerede nu er er 980 udstillere, der har booket stande og heraf er de 310 tyske udstillere - og af disse er de 150 helt nye udstillere. Det betyder så også at antallet af den udenlandske udstiller der har booket stande er helt oppe på 650, hvilket er rekord for Interzum. Det er også rekord, at så mange udstillere allerede har booket - samme antal bookende udstiller var på blot 755 sidste gang messen fandt sted.

Hele halområdet er ved at blive ombygget, så messeområdet summer af byggeaktivitet, men det kommer til at vere et stykke tid før alt er færdigt, da byggeriet ført er tilendebragt i 2025. Til den tid vil messen have fået en ny indgang og en del af halområdet vil være ombygget, herunder med en ny hal 1.

For 2017 vil alt hvad de har med træ, finér og parket at gøre vil blive placeret i hele fire haller, nemlig det halve af hal 4 samt hal 5, hal 7 og hal 8: Materials & Nature. Alt hvad der har med polstring, madrasser, læde og tekstil beklædning at gøre R placeret i den store hal 11 med begge etager, hal 10,1 og hele hal 9: Textile & Machinery

Der bliver også mere plads at boltre sig på, da messearelet denne gang er udvidet til hele 180.000 kvm mod 163.000 kvm sidste gang og en af de store nyskabelser for såvel udstiller som besøgende er at der tilbydes fri wi-fi, så der uden besvær kan surfes på nettet mens man er aktiv på messen.

Blandt de skandinaviske udstillere dominerer Danmark med hele 21 udstillere, mens Sverige følger efter med 10 udstillere, Finland med 3 og Norge med blot to. Blandt de besøgende fra Skandinavien er det dog Sverige, der dominerer: sidste gang blev messen besøgt af 722 svenske besøgende, 590 dnske, 440 finske og 293 norske.

Ialt forventes messen at blive besøgt af 60.000, mens antallet af udstillere forventes at blive på 1.600. Med det udvidede messearele forventes det således også at standende i gennemsnit bliver noget større.