Bell - ny armaturserie fra Damixa

Bell - ny komplet armaturserie bestående af vandhaner til køkken og bad med forskellige tude og valg mellem 1- eller 2-greb, termostater til bruser og badekar samt et brusesystem

Damixa lancerer nu Bell, der er en ny komplet armaturserie fra den danske armaturproducent. Serien består af vandhaner til køkken og bad med forskellige tude og valg mellem 1- eller 2-greb, termostater til bruser og badekar samt et brusesystem med både hoved- og håndbruser.
Et af formålene med den nye armatur-serie er at gøre det kolde, blanke krom hyggeligt. Serien er udviklet i samarbejde med danske forbrugere – både på funktionalitet og udseende. Bell er desuden energirigtig og skabt til at falde ind i den naturlige, hyggelige indretningstrend, skriver virksomheden.
 
Udviklingsprocessen gik i gang i 2014, hvor en gruppe danske forbrugere blev inviteret ind til Damixa for at give deres besyv med til, hvordan fremtidens vandhane skulle se ud – og hvad den skulle kunne. Damixas danske designingeniører arbejdede med et mind-set, de kaldte ”cozy chrome” – hyggeligt krom.

- Krom er jo en kold og hård overflade, der står pænest, hvis den står skarpt. At gøre noget koldt og skarpt blødt og rundt, så det kunne matche forbrugernes ønske om noget mere naturligt og hyggeligere udseende, var en spændende udfordring, forklarer Jakob Jensen, der er design- og udviklingsingeniør hos Damixa og er designen bag de mange nye produkter. Han fortsætter:

- Den bløde runde, klokkeformede krop faldt tydeligvis i fokusgruppens smag. Den buede runding ned mod bordpladen gør, at vandhanen virker imødekommende og ser ud, som om den står løst ovenpå bordet. Lidt lige som et objekt man kan tage op i hænderne, siger Jakob Jensen.

I designprocessen har udviklingsingeniøren også lagt vægt på funktionaliteten. Bell er derfor meget rengøringsvenlig og fleksibel i sin opbygning. Vandhanerne kommer med 4 forskellige tude, og Bell leveres også med Damixas X-Change-base, der gør det muligt at skifte vandhanen på 20 sek. Dertil kommer en række grønne, energirigtige features som koldstart og lavt vand- og energiforbrug.