Intego udvider markant i Grindsted-afdeling

Den 1. december åbner Intego i Grindsted en ny afdeling inden for mekanisk service. Afdelingen tæller fra start 15 nye medarbejdere

Udviklingen går stærkt hos Intego i Grindsted. I begyndelsen af juli flyttede den tekniske servicepartner-virksomhed til byen fra de tidligere lokaler i Skovlund, og allerede nu er afdelingen klar til første udvidelse. Den 1. december 2016 åbner en ny afdeling med fokus på mekanisk service.

- Intego A/S har en strategisk målsætning om at vækste inden for mekanisk service, og i den forbindelse ser vi nogle gode forretningsmuligheder i at fokusere målrettet på udvalgte kompetencer, derfor etablerer vi en ny afdeling med mekanisk service. Vi har i afdelingen allerede ansat de første 15 medarbejdere, og min forventning er, at vi kommer til at ansætte endnu flere i de kommende måneder, fortæller afdelingsleder i Intego Grindsted Søren Hermansen og fortsætter:

- Målsætningen om at udvide var også en af hovedårsagerne til, at vi flyttede til Grindsted tidligere i år. Billund Kommune og området omkring Grindsted har mange spændende, industritunge virksomheder, og dem ser vi et store muligheder i at servicere optimalt med vores nye setup.

To af de nye medarbejdere vil udgøre den daglige ledelse. Den ene skal stå for at udbygge kundegrundlaget og medarbejderstaben, mens den anden får ansvaret som projektleder. Derudover tæller de øvrige nye medarbejdere smede, elektrikere og automatik-medarbejdere - alle med stor erfaring i mekanisk industriservice og maskinflytning.

- Vi har haft stor succes med at tiltrække de rigtige medarbejdere – ikke blot fagligt, men også menneskeligt. Og netop de menneskelige egenskaber er vigtige for os, da de faglige og de sociale kompetencer skal gå hånd i hånd. Intego er ikke bedre end de medarbejdere, vi har, og jeg tror på, at det er den tilgang, der gør, at vi kan tiltrække de rette medarbejdere og skabe et godt arbejdsmiljø, pointerer Søren Hermansen.