SlothMøller flytter domicil

Et af Sønderjyllands større rådgivende ingeniørfirmaer SlothMøller udvider og flytter sit hovedkontor ind i nye skræddersyede lokaler på Nørrekobbel 7B i Sønderborg

Et af Sønderjyllands større rådgivende ingeniørfirmaer SlothMøller udvider og flytter sit hovedkontor ind i nye skræddersyede lokaler på Nørrekobbel 7B i Sønderborg. Firmaet, der har 50 medarbejdere og ligeledes afdelinger i København og Aarhus, har hidtil holdt til på Møllegade. Den ejendom er nu sat til salg.

-Med flytningen til et nyt domicil får vi moderne og optimale arbejdsforhold, og samtidig understreger det vores nære tilknytning til ikke blot til Sønderborg, men til hele Sønderjylland, siger adm. direktør Bo Wassberg. Ingeniørfirmaets historie går helt tilbage til 1957. For tre år siden blev det rekonstrueret og er i dag ejet af både medarbejdere og lokale investorer.

Blandt de rådgiveropgaver, som SlothMøller er med til at løse i Sønderjylland, kan nævnes bygherrerådgivning for den nye ferieresort på Nordals, udvidelsen af industrivirksomheden Linak, klargøring af det store område, der i 2017 skal huse en landsdækkende spejderlejr med 40.000 deltagere, opførelsen af en ny idrætshal i Broager og ombygningen af Alsion så de arealer, der hidtil er anvendt af erhvervsvirksomheder, fremadrettet kan anvendes til uddannelsesformål. ErhvervsAkademiSydVest har netop taget en del af arealet i anvendelse i forbindelse med en flytning af uddannelsesinstitutionen.

 I Hovedstadsområdet omfatter rådgiveropgaverne blandt andet et domicilprojekt for Rigspolitiet i Ejby ved Glostrup. På Frederiksberg er man i færd med at omdanne den hidtidige politigård til et inspirations- og innovationshus, som får tilknytning til Copenhagen Business School.

I Aarhus-området er SlothMøller med ved etableringen af en ny arkitektskole.