Daurehøj Erhvervsbyg udbygger og moderniserer for international virksomhed

Virksomheden Tip Trailer i Taastrup kan se frem til nye flotte forhold i deres afdeling, hvor der netop er afholdt rejsegilde.

Allerede fra november får virksomhedens ansatte nemlig glæde af det færdige resultat, med bl.a. nye kontorlokaler og kantinefaciliteter. En nyopført tagterrasse vil ligeledes stå klar til brug, så er man til meget frisk luft og frokost i det fri, kan maden allerede fra november nydes herude. For de mere kuldskære skal sommeren nok rykke en anelse tættere på, før de søger herud.

Det er Daurehøj Erhvervsbyg A/S, som står for totalentreprisen på 9,4 mio. kr. Entreprisen omfatter 720 m2 nybyg, herunder ny administrationsfløj i to etager, udbygning af lager- og parkeringsareal samt ny facade. I stueetagen opføres de nye kontorlokaler, så de ligger praktisk centreret omkring printerrum, stillerum, tekøkken og toiletfaciliteter. På 1. etage finder man køkkenet og kantinen, hvorfra der vil være udgang til den nye tagterrasse, som bliver etableret på taget af det nye lagerdepot.

Ny rusten facade beskytter mod vind og vejr Det arkitektoniske design tager udgangspunkt i en inkluderende stilart, hvor nyt og gammelt forenes. Dette vil bl.a. fremgå af bygningens stil udadtil, hvor den eksisterende facade bliver udskiftet til det samme materiale som på nybygningen. Facaden bliver opført strukturelt i fiberbeton, der både skærmer for solen og giver en flot kontrast til facadepladerne af cortenstål. Cortenstålet er valgt ud fra den helt særlige egenskab, at den hurtigt danner et beskyttelseslag af rust. Rusten øger facadepladernes holdbarhed og tilfører samtidigt overfladen en varm glød, der giver bygningen et ganske særligt præg.

Udenfor vil der også ske lidt på matriklen, bl.a. vil parkeringsarealet blive udvidet og få et løft med ny praktisk belægning i SF-sten.