[email protected] styrket i Forum Copenhagen

123 virksomheder fra hele landet havde arbejdet til sidste sekund for at vise nye produkter frem på [email protected] i Forum Copenhagen i sidste uge.

Det var anden gang, at eventen [email protected] slog dørene op i København. Næste gang bliver i 2018.

De høje temperaturer og solskinnet blev i sidste uge trodset af 1.800 fagfolk (+35%) fra især arkitekt- og byggebranchen til fordel for Forums kølighed og sagte belysning. Med et overflødighedshorn af sandwich, kage og drikke, blev fagfolkene taget godt i mod til at orientere sig dybdegående i kaskaden af mange nye produkter, der lander på markedet om lidt.

Hvis man skal være et sted, så er det her ”Hvis man skal være et sted i dag, så er det her,” fortæller belysningsrådgiver hos lampeproducenten, Louis Poulsen, Thomas Hundevadt. Han fortsætter:

- I forhold til andre messer har [email protected] et meget stærkt koncept med lækkerhedsfaktor og lounge-områder. Samtidig er der lige betingelser for alle, hvor ingen bliver forfordelt, så alle vi udstillere har samme betingelser. Vi er alle lige her med samme størrelse stand, og det er meget sympatisk.

Godt omdømme

Salgskonsulent, Dennis Beenfeldt fra design-armatur virksomheden, VOLA, havde på messens første dag netværket med cirka 20 interessante personer.

- Vi prioriterer arkitekterne højt, hvorfor vi er med, fortæller han. Ifølge ham, har [email protected] allerede et godt rygte i byen og blandt producenter.

Dennis Beenfeldt mener også, at folkene bag [email protected] har gode relationer til danske arkitekter, hvilket er årsagen til, at VOLA har valgt at være med som deltager.

Arkitekter kan spare tid En af de besøgende på anden dagen var arkitekt og kommunikationsansvarlig hos Årstiderne Arkitekter, Bodil Mathilde Ranning. Hun dykkede ned i træ-udstillingen og var imponeret over de mange produkter og udstillere.

- Her er faktisk alt, hvad man kan ønske sig som arkitekt – samlet under ét tag. Som arkitekter har vi ikke tid til at sige ja tak til de mange produktpræsentationer, vi får henvendelser omkring, selvom de er vigtige i vores daglige arbejde. Jeg håber, at mine kolleger finder vej i dag, for man sparer tid og bliver inspireret, fortæller hun med en afsluttende kommentar om, at hun vil hejse flaget for arkitekt-eventen internt hos Årstiderne Arkitekter.

Begge dage i Forum var krydret med spændende foredrag fra danske og udenlandske arkitekter.

Den næste [email protected] Copenhagen finder sted i 2018.