NRE bag ny Bone’s restaurant i Herning

NRE Danmark står bag ombygningen af ny Bones restaurant i Herning med åbning 25. maj

 

Bone’s er på hjemmebane, når restaurantkæden den 25. maj 2016 slår dørene op på Østergade i Herning – kun få minutters gang fra den adresse, hvor kæden startede sin første restaurant i 1990. NRE Denmark A/S er ved at færdiggøre byggeriet, og Bone’s er i gang med at indrette sig i lokalerne.

 

Den nye restaurant har to etager og udeservering mod gågaden. John Henriksen, Bone’s siger:

- Det har været en svær beslutning for os at flytte fra vores gamle restaurant, hvor det hele begyndte for Bone´s – men nu hvor lokalerne i Østergade begynder at stå klar, glæder jeg mig rigtigt meget til at kunne byde vores gæster velkommen i de flotte og tidssvarende omgivelser.

 

NRE Denmark A/S har udviklet projektet og er også totalentreprenør. Jonas Olesen, der er salgsansvarlig hos NRE Denmark, siger:

- Det er den anden restaurant, vi afleverer til Bone’s, inden for et år, og vi er stolte og glade for tilliden, som Bone’s endnu en gang har vist os. Den nye restaurant i Herning er kædens største i Danmark, hvilket ikke gør vores glæde mindre.

I forbindelse med ombygningen er opført et nyt baghus, som er delvis bygget sammen med Østergades Apotek i Østergade 5. Derfor er porten og den hidtidige gennemgang til kirkestien blevet nedlagt. Herning Kommune arbejder på at åbne for flere og bedre stiforbindelser igennem Tinghuskarréen, blandt andet ved den tidligere politibygning 20-30 meter øst for den nye restaurant.

Den nye Bone’s restaurant har et samlet areal på cirka 1100 kvadratmeter. Byggeriet, der udføres for en privat investor, er tegnet af Årstiderne Arkitekter. NRE Denmark har udviklet og været totalentreprenør på projektet.