Fleksible familieboliger i Carlsberg Byen til salg nu

Nu sættes 37 familievenlige og lyse lejligheder til salg i det eksklusive Rahbek Hus, tegnet af Praksis Arkitekter

Nu sættes 37 familievenlige og lyse lejligheder til salg i det eksklusive Rahbek Hus. Lejlighederne er beliggende i et grønt og roligt område på grænsen til Frederiksberg. Hver lejlighed har enten egen lille have, altan eller tagterrasse. Rahbek Hus er tegnet af Praksis Arkitekter.

På grænsen mellem Carlsberg Byens nordøstlige hjørne og det klassiske Frederiksberg er opførelsen af en række familievenlige boligbyggerier i fuld gang, heriblandt Rahbek Hus. Rahbek Hus er tegnet af Praksis Arkitekter og indgår i en arkitektonisk sammenhæng med naboejendommene Bindesbøll Hus og Heiberg Huse.

Området bliver et af de mest grønne i Carlsberg Byen, og arkitekter og byplanlæggere har haft fokus på at skabe gode byrum med et mangfoldigt udeliv. Der bliver blandt andet opført en lille park, en stor boldbane og en børnevenlig lege- og opholdsgade i området. Beboerne i Rahbek Hus får desuden en enestående ”baghave”, når den nærliggende Kammas Have genetableres i romantisk stil med smukke gamle træer og et lille orangeri.

- Beboerne i Rahbek Hus kommer til at bo i en lille fredfyldt lomme midt i byen, omringet af både natur og byliv. Det er et område, der i den grad indbyder til udeliv for både børn og voksne. Fra stuelejlighederne kan børnene løbe direkte ud i en lille have med plads til boldspil, og de rummelige altaner er perfekte til lange grillaftener med venner og familie, siger Per Sander, salgs- og udviklingschef i Carlsberg Byen P/S.

Lyse lejligheder med stor fleksibilitet

Rahbek Hus rummer i alt 37 veldisponerede lejligheder. Ejendommen er 4 etager høj mod nord og 5 etager høj mod syd for at imødekomme den eksisterende bebyggelse langs Rahbeks Allé. Lejlighederne varierer i størrelser fra 81-170 m2 fordelt på 2-4 værelser. Alle lejligheder er desuden gennemlyste for at maksimere dagslyset i opholdsrum, køkkener og værelser. Stuelejlighederne har adgang til egen have, mens lejlighederne fra 1.-4. etage har rummelige altaner eller egen tagterrasse.

- Lejlighederne i Rahbek Hus er indrettet med særligt fokus på kvalitet og fleksibilitet i både opholdsrum og værelser. Det gør dem yderst velegnede til børnefamilier eller par, der har behov for en bolig med fleksibilitet og mange indretningsmuligheder, siger Christian Tilma fra Praksis Arkitekter.    

Lejlighederne i Rahbek Hus forventes indflytningsklare i primo 2018 og sættes til salg fra den 8. maj 2016 til priser fra kr. 3.495.000-9.995.000.

Om Rahbek Hus

Rahbek Hus er opkaldt efter en af guldalderens centrale kvindeskikkelser, Kamma Rahbek. Sammen med ægtemanden Knud Lyhne Rahbek skabte hun et levende kunstnerisk og intellektuelt miljø i Bakkehuset på Frederiksberg. I starten af det 19. århundrede var hjemmet et populært samlingssted for store kulturpersonligheder som Adam Oehlenschlæger, J.L. Heiberg, N.F.S. Grundtvig og H.C. Andersen. Hjemmet er i dag bevaret som museum på Rahbek Allé 23.

Fakta om boliger

I løbet af de næste otte til ti år bliver Carlsbergs historiske grund – centralt placeret mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg – forvandlet til et nyt bykvarter, hvor moderne arkitektur spiller sammen med kvarterets mange smukke, bevaringsværdige og fredede bygninger. København får et helt enestående byrum med høje tårnhuse, grønne haver, smalle gader og åbne pladser, som danner rammen om 3.000 boliger samt butikker, caféer, kontorer og uddannelses- og kulturinstitutioner.