Arkitektfirma i vækst udvider med tre nye partnere

Som en af Danmarks hurtigst voksende arkitektvirksomheder og med en fordoblet omsætning og kundeportefølje de seneste fire år, er der vind i sejlene hos Årstiderne Arkitekter. Derfor opruster ledelsen og udvider den nuværende fem mand store partnerkreds med tre nye medlemmer. Den udvidede partnergruppe skal stå i spidsen for forretningsudviklingen af  Årstiderne Arkitekter, påtage sig målsætningen med flere danske og internationale arkitektopgaver og samtidig drive de seks skandinaviske tegnestuer – hvoraf de danske har adresse i Silkeborg, Herning og København – frem mod fælles mål, skriver virksomheden.

De tre nye partnere er arkitekt og cand. polyt. Nina Bang, arkitekt Lene Foder, samt arkitekt Kaare Dahlmann. De tre kommer til at udgøre partnergruppen sammen med grundlægger og arkitekt Per Laustsen, arkitekt Anders Kærsgaard, arkitekt Jonas Snickert, arkitekt Mikkel Westfall, samt adm. direktør Torben Klausen.

-Vi har den filosofi, at uanset vækst og størrelse skal alle kunder have mulighed for en personlig kontakt til en partner. Ofte løser flere medarbejdere de enkelte opgaver, men partnerne er kundernes fortrolige og personlige kontakt, derfor er det logisk, at vi nu udvider partnerkredsen, hvor antallet af kunder er steget markant, siger adm. direktør, Torben Klausen i Årstiderne Arkitekter.

Faglige ambassadører

De tre nye partnere er alle arkitekter, og mens Nina Bang og Lene Foder begge har arbejdsadresse i København, fortsætter Kaare Dahlmann med at have sin daglige og faste gang i Herning. Partnergruppens placering på tegnestuerne bliver dermed mere homogen med Mikkel Westfall i København og med grundlæggeren af Årstiderne Arkitekter, Per Laustsen sammen med Anders Kærsgaard i Silkeborg, mens Jonas Snickert arbejder i hele Skandinavien, og Torben Klausen arbejder med alle afdelinger og fokuserer på den forretningsmæssige del af virksomheden.

Ud over at styrke tegnestuernes forhold til kunderne skal de tre nye partnere også anvende deres faglige fundament i hvert enkelt projekt.

- Deres ambassadørevner til at gå foran og både åbne døre hos kunderne og slå vores egne døre op den anden vej ind til vores tegnestuer er en væsentlig årsag til deres nye partnerstatus, for lige meget, hvor store vi bliver, er faglig viden, tryghed og tilliden til den enkelte afgørende. Vi vil ikke gå på kompromis med involveringen i projekterne, udtaler Torben Klausen.

De tre nye partnere har endvidere hver deres ansvarsområde: Mens Nina Bangs speciale er at få transformeret og konverteret gamle ejendomme eller huse til erhverv, kommercielt brug eller bymæssige funktioner, vil Lene Foder få fokus på især boligprojekter og sammen med Mikkel Westfall skal hun løfte opgaven med servicering af nuværende og kommende kunder i København, Storkøbenhavn og på Sjælland. Kaare Dahlmann, vil fremadrettet fokusere på kundepotentialet og dermed fortsat være Årstiderne Arkitekters stærke visitkort i det Midt- og Vestjyske.

Fakta om Årstiderne Arkitekter

  • Årstiderne Arkitekter blev etableret i Silkeborg i 1985 og er i dag blandt de fem største tegnestuer i Danmark med en årlig koncern-omsætning på over 150 millioner kroner.
  • Med i alt seks tegnstuer beliggende i Silkeborg, Herning, København, Oslo og Nesbyen i Norge og Göteborg i Sverige og i Dakar, Bangladesh har Årstiderne i alt ca. 300 ansatte
  • Har fokus på arkitektur og byggeri inddelt i fem segmenter med living, shopping, working, leisure og education
  • Arbejder tværfagligt og helhedsorienteret inden for design, byplanlægning, landskabsplanlægning og bygningsarkitektur.