PenSam og DEAS i nyt lejeboligprojekt i Nordhavn

PenSam og DEAS har indgået aftale om udlejning, administration, indflytning og efterfølgende drift af 94 nyopførte lejelejligheder i Provianthuset.

PenSam og DEAS har indgået aftale om udlejning, administration, indflytning og efterfølgende drift af94 nyopførte lejelejligheder i Provianthuset. DEAS er derudover bygherrerådgiver på projektet.

Provianthuset, der opføres af PenSam, ligger på Sandkaj i Aarhusgadekvarteret i København.

- Det er vigtigt for PenSam at medvirke til udviklingen af København. Vi ønsker at bidrage til en levende by, arbejdspladser og attraktive boliger, der giver værdi for alle. Det giver vores kunder de

bedste pensioner, siger Benny Buchardt Andersen, investeringsdirektør i PenSam.

De 94 boliger får mellem to og fem værelser og bliver fra 70 til 170 m2. Enkelte lejligheder bliver i to plan. De nye lejere vil kunne nyde Københavns nye havnekvarter, de små gader og stræder og den direkte adgang til Østerbros mange tilbud.

- Vi er meget stolte over at skulle varetage Provianthuset. Det er et fantastisk projekt, hvor vi trækker mange af vores fagområder ind i løsningen af opgaven. Projektet er vores sjette nyopførte

udlejningsprojekt i København inden for det seneste år, siger Claus Asger Olsen, afdelingsdirektør i DEAS.

Til efteråret 2016 står Provianthusets første 47 lejeboliger klar til indflytning, mens de næste 47 er klar i november 2016. Første åbent hus-arrangement forventes at afholdes medio marts.