C.F. Møller nomineret til britisk pris

C.F. Møller er nomineret til britiske Sunday Times’ 2015 British Home Awards, med ‘Hundredårs-hjemmet’, en nyfortolkning af klassiske engelske boligtyper

C.F. Møller er nomineret til britiske Sunday Times’ 2015 British Home Awards, med ‘Hundredårs-hjemmet’, en nyfortolkning af klassiske engelske boligtyper der bibringer det engelske boligmarked et twist af Dansk Design.

At skabe betalbare boliger der kan hjælpe med at løse Storbritanniens boligkrise er en stor arkitektonisk udfordring, og nu er der en chance for at gøre en forskel ved at støtte C.F. Møllers bidrag til ”Homes for Britain” konkurrencen.

Konkurrencen, som afgøres ved offentlig afstemning frem til den 4 oktober, er del af dette års British Homes Awards i samarbejde med Sunday Times, og det vindende projekt vil blive opført af byggefirmaet Redrow – vi håber derfor på den danske arkitektur- og byggebranches støtte og stemmer for at demonstrere hvordan bæredygtige og sunde boliger kan realiseres til opnåelige priser.

Tidløs Kvalitet

Med inspiration fra de fortsat aktuelle kvaliteter i victorianske og edwardianske rækkehuse, tilsat et twist af Dansk Design, giver arkitekturen mulighed for at tilpasse hjemmet til behovene i en fjern fremtid. Den nyeste teknologi er integreret, men det vigtigste er de tidløse kvaliteter af proportioner og lys og den åbne og fleksible planløsning som minimerer gangarealer og sikrer tilgængelighed for alle.

Forslagets boliger kan arrangeres som rækkehuse, dobbelthuse eller fritliggende enfamilies-hjem, og sikrer i samtlige tilfælde fuldt gennemlyste rum, tagterrasser og spændende hjørneløsninger ved at rotere bygningerne let i forhold til hinanden.