Vægafløb i helt nyt design

Wedi Fundo Riolito Discreto tilslutningselement kan kombineres med det nye, meget lave wedi Fundo Plano Linea

Wedi Fundo Riolito Discreto tilslutningselement, som er udviklet på basis af det sikre wedi Fundo Riolito rendeafløb, kan også kombineres med det nye, meget lave wedi Fundo Plano Linea. Takket være tilslutningselementet monteres vandafløbet fra gulvet mod væggen som en del af en udelukkende visuel proces. Tilslutningselementet kan også nemt udvides i alle retninger, hvad enten det anvendes som en siddeplads, et hyldearrangement eller en komplet facadevæg.

Fremragende æstetik

Det attraktive wedi Fundo Riolito Discreto vægafløb skjuler den ellers synlige bruserende og gør derved en fremragende designæstetik mulig i brusekabiner i gulvniveau.
Tilslutningselementet anbringes blot på wedi Fundo Plano Linea på et bestemt sted og monteres med få simple arbejdsgange, hvorefter bruserenden placeres bag ved tilslutningselementet. Afløbet laves af wedi byggeplader, som udvider wedi Fundo Riolito Discreto helt, så det passer til dine individuelle krav – hvad enten du ønsker en hylde til de ting, du har brug for i brusekabinen, en siddeplads eller endda en komplet facadevæg.

Endelig er beklædningspladen i højkvalitets rustfrit stål, som kan anvendes i begge sider, den eneste del af rendeafløbet, som kan ses af brugeren. Den rustfrie beklædningsplade er børstet på den ene side, mens den anden kan beklædes med fliser.

wedi Fundo Plano Linea

wedi Fundo Plano Linea er en videreudvikling af det succesrige Fundo Plano koncept og er beregnet til renoveringssegmentet, som er hastigt voksende på markedet. Det nye komplette klar-til-montage system til brusekabiner i gulvniveau, som kan beklædes med fliser direkte, og som er tætnet fra fabrikken, kombinerer to pionerkarakteristika: en ekstremt lav samlet installationshøjde på bare 70 mm, og et elegant rendedesign.