Digital skiltning i virksomheden

Den digitale skiltning er en fleksibel platform for kommunikation med internetbaseret adgang og brugervenligt interface
Tekst: 

Der er ingen vej uden om – det er den digitale måde at kommunikere på der er fremtiden, og det gælder også når handler om at være informeret og orienteret som besøgende eller bruger i virksomheden.

Den digitale kultur for kommunikation kan starte allerede ved indgangen til virksomheden med en gulvstander, der indeholder info-og displaysystemet fra AVC A/S og den kan således fungere som vejviser og informationsformidler om møder og aktiviteter i virksomheden. Løsningen kan også fås som en velkomstskærm, der måske kan opsættes i receptionen som det naturlige mødested for besøgende i virksomheden.

Overblik med mødeskærme

Desuden er der mødeskærmen, der for virksomheder og offentlige institutioner kan være en vigtig del af en løsning, der enkelt og let dækker behovet for at skabe overblik over ressourceforholdene og opnå et serviceminded miljø, der gør hverdagen nemmere, når der skal koordineres og navigeres rundt mellem møder, konferencer, lektioner og foredrag.

- Møderumsskærmens software integreres i f.eks. Outlook, og brugeren kan få adgang til bestilling af mødelokaler, ressourcer og forplejning m.v. til selve mødet. Informationerne om bestillingerne videreformidles automatisk til firmaets catering og evt. til økonomiafdelingen for fakturering – en proces der er både hurtig, nem og effektiv, siger salgschef i AVC A/S, Michael Jensen.

Et godt eksempel herpå er Hotel Hans Egede på Grønland, hvor AVC netop har leveret en løsning.

- Vi installerede bl.a. møderumsskærme i form af pænt integrerede tablets udenfor hvert mødelokale samt infoskærme i foyer og diverse møde- og konferencelokaler. Infoskærmene viser nyttige informationer som f.eks. møder, lokaler, flyafgange m.v. De elegante tablets viser bl.a. lokalenummer, mødeinformationer, vejrudsigt og giver mødedeltageren mulighed for at ringe op til service eller reception direkte fra skærmen, fortæller Michael Jensen.

Foto: Digital skiltning i form af en stander eller en skærm kan anvendes til at informere og guide besøgende i virksomheder og institutioner.