Unidrain lancerer måtte med afløb på ISH 2015

Unidrain har valgt at bruge ISH-messen i Frankfurt til at lancere Matline, en ny måtteløsning med afløb

Kim Sejr, Frankfurt

Naturligvis er det en god idé, når man får det demonstreret lige for øjnene af en selv. En dørmåtte med afløb, så afsmeltet sne og dryp fra vådt fodtøj bliver ledt gennem et afløb frem for at smatte hele området foran et indgangsparti til. Det har Unidrain også tænkt og derfor lanceres løsningen Matline i disse dage på ISH-messen i Frankfurt.

- Det er en ny måde at tænke adgangsparti på, men det er jo meget relevant i lande, hvor der er meget nedbør i form af regn, slud eller sne, f.eks. som i de nordiske lande, men gså mange andre steder, siger Carsten Brandt, salgskonsulent hos Unidrain, der vanen tro deler stand med sit svenske moderselskab Purus AB.

Det er jo ikke fordi selve ideen er ny, men løsningen er blot blevet udviklet, så den fremstår særdeles funktionel, men også med en æstetisk værdi i form af godt design.

- Vi har fået løsningen udviklet, fordi der var efterspørgseln efter det og så er den blevet lavet i en eksklusiv form, så den vil være både dekorativ og funktionel i ethvert nybyggeri, siger Carsten Brandt.

På Unidrain-standen er det dog Glassline-løsningen, der fylder mest- en patenteret serie af brusevægge i glas, der triumferer i sit nordiske minimalistiske og elegante formsprog.

Foto: Salgskonsulent Carsten Brandt demonstrerer dne nye løsning Matline.

Unidrain er at finde på stand 4.2 E 060