Adept vinder 1. præmie i Flensburg

I Flensborg er ADEPT kåret som vinder af en højt profileret arkitektkonkurrence om en ny blandet bebyggelse det centrale Bahnhofstrasse

I Flensborg, tæt på den dansk/tyske grænse er netop ADEPT kåret som vinder af en højt profileret arkitektkonkurrence om en ny blandet bebyggelse langs den centralt beliggende Bahnhofstrasse - en ny port til Flensborg i den vigtige akse til byens station. Det vindende forslag er udformet som ‘et lille stykke by’, der tilpasser sig lokalområdet gennem en legende synergi mellem nyt og gammelt. Kombinationen af forskellige typer boliger med hver sin type facade resulterer i en levende diversitet med vægt på den menneskelige skala.

Juryen siger bl.a. om forslaget: “Projektet giver os en enestående chance for at omskabe og præge bybilledet på et højt kreativt niveau - her kan virkelig opstå et stykke levende by”

ADEPT vil fremadrettet stå for projektledelse og projektering af Bahnhofstrasse i samarbejde med Grontmij.

I perioden frem til 1. april opgraderes ADEPTs medarbejderstab med ansættelse af hele 6 nye medarbejdere. Ansættelserne sker med  fokus på bæredygtig projektering i form af bl.a. DGNB certificerede medarbejdere, og med et særligt fokus på at løfte kompetencerne indenfor projekt- og projekteringsledelse - herunder med ansættelse af tidligere tegnestuechef hos Friis og Moltke, Jesper Skjoldborg, som tiltræder stillingen 1. april.