Hotel SP34 renoveret med luksuriøse badeværelser

I det københavnske latinerkvarter finder man nyrenoverede badeværelser på det eksklusive 4+ Hotel SP34, leveret af Laufen

I det københavnske latinerkvarter finder man nyrenoverede badeværelser på det eksklusive 4+ Hotel SP34, leveret af Laufen. Hotel SP34 er en del af Brøchner Hotels-kæden og designet til at afspejle det miljø og den stemning, der hersker i Københavns latinerkvarter med et gennemgående indtryk af luksus og kvalitet.

Hotellet er det tidligere Hotel Fox, som er blevet udvidet til to tilstødende byhuse, så det nu omfatter hele 118 værelser og penthouse-suiter med tagvinduer, badeværelser og balkoner, der inviterer til et panoramisk view ud over den danske hovedstad.

- Målgruppen for de besøgende er, hvad man kan kalde luksus-bohemer blandt forretningsfolk, konferencedeltagere og turister. Hotel Fox appellerede til kunstneriske sjæle på grund af dets farverige indretning og design, mens det nye Hotel SP34 i højere grad vil afspejle atmosfæren omkring hotellet. Derfor er hotellets bygninger også indrettet med respekt for den oprindelige arkitektur, samtidig med, at der bliver tagterrasser og gårdhave med udsigt til omgivende kvarter, siger den administrerende direktør for Brøchner Hotels, Karim Nielsen.

Frisk brand og kvalitet

Renoveringen er designet af Morten Hedegaard, og i alt 65 er blevet underlagt en forvandling, hvor faciliteterne omkring badeværelserne er blevet forsynet med løsninger fra Laufen så som håndvaske, og på nogle af værelserne er der tillige installeret et Laufen Pro badekar. Desuden væghængte toiletter i modellen Laufen Rimless med en helt ny skylleteknik som indebærer, at toiletkummen ikke har nogen indvendig kant – og dermed gør det lettere at renholde toilettet. Alt sammen monteret af Egholm VVS ApS.

- Vi ønskede at skabe et hotel, der kunne appellere til kvalitetsbevidste gæster fra såvel Danmark som udlandet og søgte efter et anderledes, frisk brand, der afspejlede dette billede og det fandt vi med Laufen, siger Karim Nielsen.

Det nye hotel har desuden mødelokaler i to etager og egen biograf med plads til 24 personer.

Foto: Hotel SP34 er det tidligere Hotel Fox – som nu er blevet udvidet med to tilstødende byhuse.