Bygge- og anlægsopgaver for 23 milliarder i Køge

Byens Ejendom vurderer, at der frem mod 2025 vil blive bygget boliger for 7 milliarder kroner samt erhverv og butikker for 1,5 milliarder kroner i Køge

Der bliver i disse år skabt tusinder af nye arbejdspladser i Køge. Tog- og vejforbindelser forbedres markant og store arealer udvikles, hvilket skaber plads til nye indbyggere og arbejdspladser. En konference den 4. marts sætter spot på de mange investeringsmuligheder, der er i Køge Kommune.

Der bygges nye boliger på Søndre Havn og flere andre steder i byen, ligesom flere store arealer udlægges til erhvervsudvikling. Dertil kommer udviklingen af Campus Køge, det nye supersygehus, det kommende stadionkompleks samt de store infrastrukturprojekter og Køge Nord Station.

Køge Kommune står foran en kæmpe udvikling, som vil være med til at skabe vigtig vækst – og velfærd - i hele lokalområdet. Den 4. Marts 2015 tager Byens Ejendom udviklingen op på konferencen ”Byudvikling for 23 milliarder i Køge”.

- Byens Ejendom vurderer, at der frem mod 2025 vil blive bygget boliger for 7 milliarder kroner samt erhverv og butikker for 1,5 milliarder kroner. Det åbner for en masse investeringsmuligheder, og det gør Køge interessant langt uden for kommunens grænser. TK Developments salg af Strædet til finske Citycon viser, at Køge også er interessant for internationale investorer, siger Mira Trolle Scheel, der er markedsdirektør i Byens Ejendom.

Planchef i Køge Kommune, Casper Toftholm, vil på konferencen give et overblik over udviklingen i kommunen. Køge kommunes konsulent på Køge Park-projektet, Per Bendix fra Bendix Consult, vil give en status på hvor langt man var kommet med udviklingen af det nye stadionkompleks. Der vil også være mulighed for at få en statusopdatering på Køge Kyst-projektet ved Jes Møller, projektdirektør i Køge Kyst P/S. TK Development vil naturligvis også være repræsenteret ved et oplæg fra administrerende direktør Frede Clausen, og endeligt vil projektdirektør Helle Nutzhorn Gaub fortælle om udvikling af Universitetssygehus Køge.

- Konferencen henvender sig til investorer, developere, entreprenører, finansieringsinstitutter, ejendomsmæglere, arkitekter, ingeniører, offentlige aktører, byplanlæggere og andre professionelle ejendomsaktører med generel interesse i Køge-området eller de enkelte projekter, siger Mira Trolle Scheel.

Konferencen afholdes på Hotel Niels Juul fra kl. 9.00 til kl. 12.40 den 4. marts. Der er mulighed for at tilmelde sig her: Byudvikling for 23 milliarder i Køge