Passivhus-certificeret vinduessystem i aluminium

Vinduessystemet Schüco AWS 112 IC opfylder de strenge krav til certificering af passivhuse

Vinduessystemet Schüco AWS 112 IC (Insulation Cover) er verdens første aluminiumvindue, der opfylder de strenge krav til certificering af passivhuse, fremhæver Schüco.

Et ekstra isoleringslag, som er baseret på vinduesserien Schüco AWS 90.SI+, der åbner indad, muliggør en passivhus-certificeret varmeisolering med kun 120 mm profilbredde.

Ved at udføre konstruktionen med inspiration fra blokvinduessystemet i rammeområdet overbeviser vinduesserien Schüco AWS 112 IC dog ikke kun med sin fantastiske varmeisolering, men også med sit smukke design.

Fordelene ved løsningen er ifølge Schüco for det første en isolering til aluminiumsvinduer med en Uf-værdi = 0,8 W/(m²K) (ved 120 mm profilbredde) iht. certificeringsstandarderne for passivhuse. Desuden kan de for første gang opnås en varmeisolering for hele aluminiumsvinduet på Uw = 0,75 W/(m²K) med 3-lags-rude (Ug = 0,6 W/(m²K) og PVC-afstandsholdere). Desuden: optimeret varmeisolering ved hjælp af isoleret skal med fastgørelse uden kuldebro og nyt design af vinduesopluk med inspiration fra blokdesign til implementering af smalle profilbredder kombineret med store glasarealer.

Billedtekst:

Schüco: isolering til aluminiumsvinduer med en Uf-værdi = 0,8 W/(m²K) ved 120 mm profilbredde