Kemp & Lauritzen åbner nyt teknikhus i Hillerød

Landets største tekniske installatør har vækstambitioner i Nordsjælland og åbner nyt teknikhus i Hillerød

Landets største tekniske installatør har vækstambitioner i Nordsjælland. Koncernen åbner nyt teknikhus i Hillerød, hvor et stærkt team skal sikre integrerede tekniske løsninger for de mange kunder i industrien, detailsektoren og boligforeningerne.

Kemp & Lauritzen sætter fart på væksten i Nordsjælland. Landets største tekniske installatørkoncern holder flyttedag og samler alle fagkompetencer under fælles tag på Industrivænget 18 i Hillerød. Det nye teknikhus er et stort skridt i retning af at tilbyde hele løsninger til kunderne på tværs af de tekniske felter inden for el, vvs og ventilation.

På den nye adresse kommer det nye team på 35 medarbejdere endnu tættere på kunderne, og en stigende kundetilgang har desuden krævet mere plads. Målet er at fortsætte denne vækst de kommende år og samle endnu flere ansatte i teknikhuset under ledelse af regionschef Nicky Peter Gulholm. Det sker som led i hele koncernens nye strategiskifte over mod at samle de enkelte fagspecialer i én pakke.

- For os er det vigtigt at være lokalt forankret og den nye base i Hillerød bliver helt sikkert en gevinst for både kunder og os. Vi har et godt fodfæste i regionen, men glæder os til at præsentere vores stærke tekniske kompetencer på tværs af fagene for endnu flere fremover, siger direktør Ole Arenfeldt Jensen. Kemp & Lauritzen har en lang række kunder i industrien – herunder specielt pharmaindustrien i Nordsjælland – men også inden for detailsektoren og blandt boligforeninger.

Hillerød-flytningen er en del af Kemp & Lauritzens nye strategi for alle 2000 ansatte over hele landet. Ønsket er at styrke de totale løsninger og tænke i, hvordan kunden får mere ud af de tekniske installationer i deres bygninger og i deres produktion. Teknik skal skabe værdi.

- Vi ser et voksende ønske hos kunderne om at outsource deres tekniske installationer, og derfor skal vi tænke i samlede løsninger frem for blot fejlretning. Samtidig er der et stort potentiale i at installere styring og automatik i de mange ældre bygninger, som kan optimere kundernes energiforbrug. Dermed sparer de penge. Denne ekspertise til at analysere, udarbejde løsningsforslag og så gennemføre planerne samler vi nu lokalt i Hillerød, forklarer Ole Arenfeldt Jensen.

Han peger på, at de tekniske fagområder efterhånden smelter mere og mere sammen, fordi styring og optimering af energiforbruget er blevet så vigtigt et element, og derfor handler det om at vise, at denne type investeringer har kort tilbagebetalingstid.

Kemp & Lauritzen-koncernen har hidtil også omfattet selskaberne Glenco og L&H-Rørbyg, men vil som led i den nye strategi fremover fortsætte under navnet Kemp & Lauritzen, idet alle tre selskaber er blevet fusioneret.