Portløsning med meget lav u-værdi

Den mest optimale dimensionering, isolering og tætning kan få en industriport fra Lindab helt ned på en U-værdi på 1,2 W/m2K

Industriporte fra Lindab er udstyret med et af markedets stærkeste portblade, der er udviklet til at modstå hårde påvirkninger, som kraftig vind og kulde fra det nordiske klima. Det giver en solid, driftssikker og tæt portløsning, som reducerer varmetabet betydeligt, argumenterer virksomheden selv for sine løsninger.

- Lindabs nyeste LDI-portpaneler er 46 mm tykke og født med en mellemtætning, som sikrer optimal kuldebrosadskillelse i top og bund. Topisoleringen og portens tykkelse giver tilsammen en forbedret U-værdi. Vælger man dertil en kuldebrosadskillende sidetætning mellem bagmur og de lodrette skinner, nedbringes bygningens energibehov yderligere, skriver virksomheden.

Bygningsreglementet foreskriver en U-værdi på max. 1,8 W/m2K for industriporte. Lindab kan imidlertid levere portløsninger med markant lavere U-værdier. Eksempelvis har en 4x4 m LDI-port i stål uden vinduer og døre en U-værdi på 1,2 W/m2K.

Skræddersyede porte

- Vores porte fremstilles efter mål, så de passer præcist til byggeriet, og monteres, så varmetabet reduceres mest muligt. Med hjælp fra Dansk Energirådgivning klarer vi også al papirarbejdet, så kunden slipper for at bruge tid og energi på ansøgningsprocessen. Kunden skal sådan set bare skrive under, så tager vi hånd om resten, forklarer salgschef René Jensen fra Lindab.

Ud over at slippe for besværet med papirarbejdet har samarbejdet med Dansk Energirådgivning også den fordel, at tilskuddet beregnes præcist på baggrund af det konkrete projekt. Det giver erfaringsmæssigt flere tilskudskroner, end hvis man søger om et standardtilskud.

- Vi har lavet et online beregningsprogram, der gør det hurtigt og enkelt for Lindabs konsulenter at beregne energisparetilskud, årlig driftsbesparelse og tilbagebetalingstid, når de er ude at tage mål for at give tilbud på en ny portløsning. Efterfølgende sørger vi for at indberette og udbetale tilskuddet, når portene er monteret, forklarer Henrik Thyboe-Thomsen.

www.lindab.dk/industriporte

Foto: En industriport fra Lindab holder varmen inde og kulden ude – de nyeste LDI-portpaneler er således 46 mm. tykke og født med en mellemtætning, der sikrer optimal kuldebrosadskillelse.