Er Cuckoo´s Nest Europas bedste hotelbar?..

Restaurant Cuckoo’s Nest på Radisson Blu Riverside Hotel i Gøteborg er udnævnt til Europas bedste hotelbar ved European Hospitality Awards

Restaurant Cuckoo’s Nest på Radisson Blu Riverside Hotel i Gøteborg er udnævnt til Europas bedste hotelbar ved European Hospitality Awards

Cuckoo’s Nest beskrives bedst som en restaurant, bar og et mødested på grænsen mellem genialitet og galskab. Restauranten, som ligger i det nye Radisson Blu Riverside Hotel i Gøteborgs havn tre skridt fra kajkanten, er netop hædret som Europas bedste hotelbar ved den prestigefyldte prisuddeling European Hospitality Awards. Det er anden gang inden for et år, at Cuckoo’s Nest opnår international hæder. Sidste år tildelte European Hotel Design Awards hotelbaren prisen som Europas bedst designede bar.

Juryen til European Hospitality Awards var imponeret over, hvordan Cuckoo’s Nests med udgangspunkt i nærmiljøet har skabt en inspirerende destination for både gæster og lokalbefolkningen. Herunder fremhævede juryen blandt andet modet til at bryde de traditionelle standarder for hotelbarer og udvikle et mødested, som er overraskende og uden for normen.

Ambitionen med Cuckoo’s Nest er at skabe et unikt mødested på havnekanten i Lindholmen Science Park i Gøteborg. Lindholmen er Gøteborgs videntunge bydel, der forener forskningsmiljøer med uddannelsesinstitutioner og internationale teknologivirksomheder – et moderne og innovativt miljø, som Cuckoo’s Nest afspejler og er en del af. Derfor er barens design blandt andet inspireret af elementer fra videnskabens verden, forskningslaboratorier og gamle biblioteker for at skabe en spændende og unik oplevelse.

Foto:Ambitionen med Cuckoo’s Nest er at skabe et unikt mødested på havnekanten i Lindholmen Science Park i Gøteborg.

Læs mere om hoteller og konferencecentre her