Tekstilt glasudtryk til hotel

Tekstiler bløde et rum op og gøre det mere varmt – som gulvtæpper og gardiner. Nu kan det også gøres med ved at anvende glaskonstruktioner

Tekstiler kan det der med at bløde et rum op og gøre det mere varmt – som gulvtæpper og gardiner. Nu kan det også gøres med ved at anvende glaskonstruktioner, der ellers kan have et hårdt udtryk.

Scanglas A/S har således fået udviklet systemet Texglas – et nyt produkt som består af to lag glas, som er lamineret sammen om et stykke tekstil. Glasset kombinerer det elegante ved glas sammen med det bløde tekstil, det betyder også, at det er let at rengøre samtidig med, man får et udtryk af tekstil. Looket er nyt og moderne.

Texglas er ideelt til hotelindretning i hal’en samt på værelserne. Glasset er også velegnet til skillevægge, receptionsdiske, garderobe møbler, borde, kontorer og meget mere, det er kun fantasien, der sætter grænser, for man får en helt anden mulighed for indretning end med traditionelle glasvægge. Man får en mulighed for at skabe et kreativt og varieret designudtryk samtidig med, at man skaber meget eller lidt transparens, fremhæver Birgitte Rom, Product Manager hos Scanglas A/S.

Tekstilet fremstilles af tyske Nya Nordiska i 21 forskellige designs med en række variationer i mønstre og farver, afhængig af hvad der ønskes af udtryk i et rum.

Foto: Texglas er et nyt produkt fra Scanglas A/S, som består af to lag glas som er lamineret sammen om et stykke tekstil. Her anvendt til badeværelset på et hotelværelse.