”The live labs” klar i Green Tech Center i Vejle

CASA har netop afleveret Green Tech Lab, som er den nyeste del af Green Tech Center

CASA har netop afleveret Green Tech Lab, som er den nyeste del af Green Tech Center. I ”the live labs” findes produktionsværksteder med blandt andet undervisningsfaciliteter samt kontorer for virksomheder, der primært beskæftiger sig med energiområdet.

I dag rykker lejerne ind, heriblandt firmaet Technology, som samler deres viden i det nye lab. Poul N. Egginton, CEO hos Technology:” Vi er rigtig glade for de nye lyse og venlige kontorer som danner den perfekte ramme for et innovativt arbejdsmiljø”.

I øjeblikket testes såkaldte “smart” facader på bygningen. Facaderne lukker ved høj sollys/varme, hvilket medfører en energisparende regulering af indeklimaet. Det intelligente facade-system er nyt i Danmark.

CASA er godt tilfreds med resultatet og Jørgen Andersen, Green Tech Center A/S, udtaler:
”Totalentreprenøren udfordres i projekter med mange lejere, hvor der er tale om levende processer. Der ændres plan og installationer mange gange. Og det hele hænger jo i sidste ende sammen. CASA har formået at udvise fleksibilitet og agere dynamisk i processen.”

CASA har også stået for opførelsen af den innovative kontorbygning Green Tech House, som ligeledes er en del af Green Tech Center i Vejle. Denne del blev i forsommeren officielt indviet af H.K.H. Kronpris Frederik. Udover CASA er INSERO og Lysholt Erhverv i ejergruppen for Green Tech Center.

Green Tech Lab-bygningen er på 1.200 kvm fordelt på tre etager. På billedet ses de såkaldte “smart ” facader som testes i øjeblikket.