Skandionklinikken nomineret til Årets Bygg 2015 i Sverige

LINK Arkitektur står bag Skandionklinikken, der nu er nomineret til Årets Bygg 2015 i Sverige

LINK arkitektur står bag den teknisk avancerede Skandionklinik, som er den første i Norden, der tilbyder protonbehandling i forbindelse med behandling af kraftsygdomme.

Klinikken er netop blevet færdig og er nu nomineret til Årets Bygg 2015 i Sverige. Bag Årets Bygg står Byggindustrien og Svensk Byggtjänst, og prisen uddeles til årets bedste byggeri set i forhold til formgivning, kvalitet, samarbejde og økonomi.

LINK arkitektur har været med gennem hele projektet og står bag både arkitektur og indretning, både af klinikken og af det hotel, der hører til. Hotellet er åbent for offentligheden, men kommer også til at fungere som patienthotel for patienter, som kommer langvejsfra.

Det er en stor glæde at være nomineret til Årets Bygg efter det store arbejde og de mange spændende udfordringer, der ligger bag. LINK arkitektur er meget stolte af byggeriet og lykønsker alle de medarbejdere, der har været med undervejs.

Klinikken indvies i december og kommer til at tage imod sine første patienter i 2015.

LINK arkitektur er blandt de førende tegnestuer i Skandinavien – både hvad angår projektantal, medarbejderantal og omsætning.

Med 14 kontorer i Norge, Sverige og Danmark har vi en stærk lokal forankring i hele Skandinavien, herunder i København og Malmö. Samtidig har vi altid den nødvendige kapacitet og de specialkompetencer, der måtte være behov for i et givent projekt, også ifm. store og komplicerede opgaver. Vi kombinerer lokalkendskab med bredde og dybde.

Udover bygningsarkitektur har vi en bred kompetence inden for landskab, indretning og byplan samt energi og bæredygtighed. Og vi er til enhver tid parate til at give os i kast med både store og små projekter – fra storskala boligudvikling over komplicerede hospitalsbyggerier til bæredygtighedscertificerede skoler og indbydende konferencehoteller. Vi har en meget bred erfaring inden for alle disse projektområder, ligesom vi har en lang tradition inden for byplanlægning, kontorudvikling, idrætsfaciliteter, infrastrukturprojekter og industribyggeri.