Ledelsesduo vil skabe vinduesvækst i udlandet

ClimaWinTech der står bag det banebrydende Ventilationsvindue får ny ledelse, hvis mål er at skabe et nyt eksporteventyr i verdensklasse, og startskuddet går på Building Green i Forum

Selskabets hidtidige bestyrelsesformand Christian Thing tiltræder 1. Januar 2015 som adm. Direktør, mens Peter Clausen starter 1. oktober i jobbet som international markedschef, skriver virksomheden i en meddelelse.

De har begge investeret i ClimaWinTech, og har nu valgt at droppe deres faste og vellønnede stillinger for at hellige sig udbredelsen og internationaliseringen af Ventilationsvinduet.

Tilsammen udgjorde de to det kommercielle makkerpar i afløbs-virksomheden Unidrain der skabte et paradigmeskifte i VVS-branchen. I 2010 solgte de Unidrain for et større tocifret millionbeløb og har i mellemtiden beklædt internationale topstillinger. Nu trækker iværksætteriet atter i duoen, der går efter at at skabe et eksport-eventyr baseret på en patenteret ide, med mindst lige så stort et potentiale som Unidrain.

ClimawinTech udfordrer paradigmet om, at hermetisk tæthed er godt for mennesker og økonomi. Løsningen er intelligente vinduer der bidrager til at sikre såvel indeklima som et bedre miljø. Resultatet af virksomhedens løsninger er færre indeklima-relaterede lidelser, bygningsskader og reduceret energiforbrug og CO2-udslip.

På Building Green i Forum i slutningen af oktober løfter Christian Thing, Peter Clausen og deres team sløret for den nyeste generation ventilationsvinduer i form af en række – hidtil hemmeligholdte – prototyper.

 

Foto: Christian Thing (tv) og Peter Clausen udgør Climawin Techniq´s nye ledelsesduo. De glæder sig til at skabe et verdensomspændende paradigmeskifte indenfor vindues-branchen til glæde for mennesker og miljø.