Skræddersyede brandporte og døre

Der kan være mange forskellige hensyn at tage i forhold til brandporte og døre i byggerier

Der kan være mange forskellige hensyn at tage i forhold til brandporte og døre i byggerier. Novoferm er en af Europas førende leverandører af døre, porte og logistiksystemer, og gik sidste år aktivt ind på det danske industrimarked. Her skræddersyr man løsninger til kundernes individuelle krav. Produkterne henvender sig i høj grad til projektmarkedet, og Novoferm leverer i dag til alle brancher og industrier. Senest har Novoferm vundet en større leverance af brandskydeporte og ståldøre til DSV. Her er døre og porte tilpasset kundens særlige behov for aflåsning, betjening og flugtvejsløsninger.

Leveres grundlakeret

Det bredde produkt-program betyder, at Novoferm leverer til alle brancher og industrier herunder industri, bolig, erhverv, institutioner og hospitaler. Alle Novoferm produkter er testet og godkendt i henhold til gældende standarder. Alle døre og porte leveres altid grundlakeret med dørgreb i rustfrit stål. Facadedøre forsynes altid med forstærkede tætningslister, trin, vandnæse og ekstra lakbeskyttelse. Ligeledes leveres alle døre med justerbare og selvlukkende hængsler, som overflødiggør behov for dørpumpe.

I Danmark forhandles Novoferm brandporte, -døre og ståldøre af Novoferm Danmark ApS, som er et datterselskab af Novoferm GmbH, som er en af Europas førende totalleverandører af døre, porte og logistiksystemer. Alle produkter designes, gennemtestes og produceres på egne fabrikker i Europa.

www.novoferm.dk