Nye udnævnelser i Fjelsø Alu Facader, Esbjerg

Administrerende direktør Bjarne Glargaard overlader med udgangen af juni – helt efter planen – styringen af virksomheden til Per Madsen

”De første 2½ år i Esbjerg har været yderst lærerige og spændende for Fjelsø Alu Facader A/S, og min opgave med at etablere virksomheden er nu afsluttet med succes, så jeg kan frem over fokusere på produktionsplanlægning og montage, og overlade direktørposten til Per Madsen”, udtaler Bjarne Glargaard.

Per Madsen skal, ud over at påtage sig det administrative ansvar, også videreudvikle virksomheden, og sikre at alle spidskompetencerne lige fra konstruktion, produktion og montage altid matcher de skærpede krav til fremtidige byggeprojekter.

”Jeg glæder mig over at vores medvirken omkring større entrepriser på bl.a. sygehus, -universitets-  og domicilbyggerier er forløbet helt efter planen, og både bygherrer samt øvrige samarbejdspartnere, har udtrykt stor tilfredshed med vores projektering, produkter og montage. Det giver os det bedste afsæt for en fortsat ekspansion, og vi er godt rustet til et marked i vækst. Kunderne er positive og siden opstarten i 2012, har vi været en del af mange betydelige byggeopgaver i Sydjylland, Fyn og Vestsjælland”, siger  direktør Per Madsen.

Fjelsø Alu Facader har samtidig forfremmet Glenn Andersen til salgsdirektør. Han er i forvejen et kendt ansigt i virksomheden, og kendetegnet ved at være særdeles serviceorienteret.

”Glenn Andersen har overblik og den rette erfaring omkring de daglige udfordringer i forhold til vores mange forskellige underleverandører, og ikke mindst kunderne oplever, at vi altid holder hvad vi lover - og en aftale er en aftale. Det er ikke bare ord, men det grundlæggende fundament for et professionelt og forpligtende samarbejde.” slutter Per Madsen.

Fjelsø er en hurtigt voksende og dynamisk virksomhed med ca. 100 engagerede medarbejdere, der står sammen om unikke og komplette facadelukningsentrepriser i glas, aluminium og stål. Fjelsø består af Fjelsø Entreprise A/S i Aalestrup , Fjelsø Alu Facader A/S i Esbjerg og Fjelsø Enterprise KBH. A/S.