Ny miljøvenlig gulvafdækning

Ram Board gulvafdækning lavet af genbrugsfibre forhandles nu af den professionelle gulvbranche i Danmark gennem KBC Profiler & Tilbehør

Ram Board gulvafdækning forhandles nu af den professionelle gulvbranche i Danmark gennem KBC Profiler & Tilbehør. Gulvafdækningen, der er fremstillet af 100% genbrugsfibre,  beskytter effektivt gulv og vægge mod alt fra skrammer, maling, vand og mudder og er et kærkomment alternativ til både filt,  masonitplader  og andre typer afdækning.

Det danske marked kan nu nyde godt af Ram Board gulvafdækning gennem gulv- og profilspecialisten KBC Profiler & Tilbehør.

Den amerikanske virksomhed Ram Board har udviklet et alternativt afdækningsmateriale, der er langt mere holdbart og effektivt end pap, filt og mange andre typer afdækning, som hidtil har været anvendt. Ram Board skåner gulvene under byggeri og vedligehold, og er samtidig en miljørigtig løsning, idet gulvafdækningen består af 100% genbrugsmaterialer, og kan genanvendes fra opgave til opgave.

Ram Board gulvafdækning består af en særlig robust pap, der tåler alt fra kørsel med mindre maskiner til tab af tunge værktøjer, uden det går ud over de afdækkede områder. Samtidig beskytter Ram Board gulvafdækning mod spild af maling, materialerester, vand og mudder udefra, da afdækningen udover at være solid også er vandtæt. Selvom afdækningen er vandtæt, er pappet stadig diffusionsåbent, hvilket betyder, at fugt fra for eksempel nylagt betongulv stadig kan slippe igennem, og tørringen kan fortsætte.

Montering af Ram Board gulvafdækning er let. Afdækningen modtages i ruller à 1x30m., der blot rulles ud over det område, der ønskes afdækket. Selve afdækningspappet er forsynet med 3 folder, der giver mulighed for at bukke materialet op langs væggen til beskyttelse af såvel paneller som selve væggen. Afdækningen samles let med en specialtape ”SeamTape”, der også er fremstillet af genbrugsmaterialer, er vandtæt, og ligesom pappen kan recycles.

Ram Board gulvafdækning er med sin overflade let at køre på med diverse lifte og mindre entreprenørmaskiner, og afdækningen slides ikke i overfladen som andre typer afdækning.  Det betyder, at Ram Board let holder i hele byggeperioden uden udskiftning, og afdækningen kan endda i mange tilfælde genanvendes på den næste opgave.

Udover gulvafdækningen, der samtidig beskytter væggene, fås Ram Board også som karmbeskyttere. Karmbeskytterne, der er af samme høje kvalitet materiale som gulvafdækning, klemmes fast om karmene (kan fastsættes uden tape) på sekunder og kan anvendes flere gange.

Både gulvafdækning og karmbeskyttere fra Ram Board, der nu fås i Danmark, er egnet til såvel store byggepladser som ombygningen derhjemme, når afdækning skal være både effektiv og miljørigtig.


Fakta:


Produktnavn: Ram Board – gulvafdækning
Produceret af: 100% genbrugsfibre (pap, papir, ply-fibre, forstærkere)
Forhandler i Danmark: KBC Profiler & Tilbehør, (+45) 8621 0944
Produktegenskaber for gulvafdækning:

  • Vandfast
  • Diffusionsåben
  • Foldbar
  • Fremstillet af genbrugsmaterialer
  • Kan genanvendes
  • Kan recycles