Inwido etablerer hovedkontor i Aalborg

Europas største producent af døre og vinduer etablerer nu dansk hovedkontor i Aalborg

Hovedkontoret for fire af Danmarks mest markante vinduesfabrikker etableres nu i Aalborg. Inwido Denmark A/S, der er en del af den svenske Inwido-koncern, er i Danmark moderselskab for KPK Døre & Vinduer i Nykøbing Mors, Outline Vinduer i Farsø, PRO TEC Vinduer i Holstebro, Frovin Vinduer og Døre ved Kalundborg samt JNA Vinduer & Døre / Sparvinduer i Odense.

Inwido Denmarks hovedkontor har hidtil ligget i sammenhæng med Outline Vinduer i Farsø, men koncernen er vækstet markant i Danmark de seneste år og har nu behov for et særskilt hovedsæde:

- Vi har vækstet betydeligt i Danmark de seneste år. Det er sket både via organisk vækst og via ikke færre end otte større opkøb. Derfor etablerer vi nu et kombineret hovedkontor og showroom for de mange brands i Aalborg, forklarer adm. direktør i Inwido Denmark Mads Storgaard Mehlsen.

Inwido Denmark bliver én af de første beboere i Aalborgs nye byudviklingsområde Østre Havn. Her vil 10-12 mand få deres arbejdsplads, mens sælgerne får adgang til et stort showroom med alle Inwido Denmarks produkter inden for vinduer og døre i fyr, træ/alu, træ/GRP og GRP. I alt har Inwido Denmark, der er kendt for at producere alle sine vinduer og døre i Danmark, 750 medarbejdere i Danmark:

- Vi har bevidst valgt at fastholde produktionen i Danmark. Det giver os en lang række konkurrencefordele – både service-, kvalitets-, udviklings- og leveringsmæssigt, men det gør selvfølgelig også, at vi konstant skal være oppe på tæerne og optimere både arbejdsgange og produkter, forklarer Mads Storgaard Mehlsen og fortsætter: - Det nye hovedkontor i Aalborg er en del af denne optimering. Vi opnår blandt andet en langt større tilgængelighed via kort adgang til Aalborg Lufthavn og motorvejsnettet. Derudover bliver vi også mere synlige – både lokalt og nationalt.

Etableringen af hovedkontoret sker med virkning fra 1. maj 2014.