DEKO udvikler sig i dialog med markedet

Det lyder banalt, men det er faktisk evnen til at tilpasse sig markedets og kundernes krav, der er den største styrke hos DEKO, fremhæver virksomheden selv

Det lyder banalt, men det er faktisk evnen til at tilpasse sig markedets og kundernes krav, der er den største styrke hos DEKO. Understreger Claus Rosenbeck, salgs- og marketingchef hos DEKO loft + væg.

- Vi har efterhånden et meget bredt vægprogram takket været de mange forskellige kunder vi har, for det er netop samarbejdet med kunderne, der har haft betydning for udviklingen af de løsninger, vi tilbyder markedet, forklarer Claus Rosenbeck og fortsætter:

-DEKO har da udviklet sig meget gennem årene, men som udgangspunkt har det altid været vor filosofi, at vi skal optimere kundens forretning, altså sørge for den bedst mulige løsning og bedst mulige kvalitet til den bedst mulige pris. Her skal materialerne være i orden og det udførte arbejde skal være i orden ellers går det galt – for at det skal lykkes kræves der såvel erfaring som den rette indstilling, herunder især engagement og ordholdenhed, siger Claus Rosenbeck.

Udvikling i samarbejde

- Vi har naturligvis altid udviklet os i takt med de forskellige tekniske myndighedskrav, men når vi taler om produktudvikling og udvikling af sortiment, så er det ikke sådan, at det hos os foregår ved et tegnebord, hvor vi forsøger at tænke os til, hvilken trend, der vil være gældende i fremtiden. I virkeligheden kan vor form for produktudvikling måske i virkeligheden mere kaldes tilpasning eller brugerdrevet innovation, da vi tager udgangspunkt i situationerne og i kundernes krav. Viser det sig, at der i et byggeprojekt er behov for en særlig løsning eller tilpasning, så gennemfører vi det, så derfor vil vi hele tiden have et sortiment, der er tilpasset markedets konkrete krav, frem for at vi til stadighed udvikler helt nye produkter, forklarer Claus Rosenbeck.

Store byggeprojekter

DEKO deltager som ledende aktør inden for aptering i de fleste større byggeprojekter.

Da området omkring Tuborg Nord i Hellerup for mere end 15 år siden blev udviklet medvirkede DEKO bl.a. til projekter som Saxo Banks domicil, Hellerup skole, Kongelig Dansk Yachtklub, Tuborg Bygningen samt flerbrugerkontorhuse på henholdsvis Tuborg Boulevard og Tuborg Havnevej.

Da ejendommen på Tuborg Havnevej 19 blev opført og skulle huse det skandinaviske hovedkvarter for Britiske ICL, var NCC hovedentreprenør og Hvidt & Mølgaard A/S arkitekter. DEKO fungerede som underentreprenør på hele den indvendige tømrer- og snedkerentreprise.

Vi råder over et stort vægprogram, men er samtidig også apteringsentreprenører, hvor det er en stor fordel for kunderne at vi både kan levere og montere DEKO-løsningerne – og samtidig kan vi løse andre apteringsopgaver også. Vor entreprenørvirksomhed omfatter hele 150 svende, så vi har en del viden og aktivitet på området. Det gør os til meget erfarne specialister med kendskab til all bygningstyper. Vi har tidligere haft en del af vor aktivitet koncentreret omkring kontorbyggeri, men har øget vort engagement inden for institution gennem de senere år: hospitaler, skoler og plejehjem som har nydt godt af vor evne til at kunne vort løsninger til enhver type bygning, også de mere komplekse, siger Claus Rosenbeck.

www.deko.dk

Foto: Ridehuset, Frederiksberg Slot: DEKO FG fuldglasvægge. Glaselementernes mønster er sandblæst i glasset og mønstret er lavet af en kunstner.