God interesse for byggejura

Linkedin-gruppen "Byggejura" har nu over 240 medlemmer, der får information om hvad der rører sig inden for juridiske forhold, der er vigtige for byggebranchen

Linkedin-gruppen "Byggejura", som Byggekurser.dk oprettede for snart et år siden har nu over 240 medlemmer, hvilket Byggekurser.dk er meget tilfredse med.

- Især er vi tilfredse med, at initiativet er faldet i så god jord hos byggebranchens aktører. Gruppen er et af de få steder, hvor man bliver opdateret med nyheder, afgørelser og vurderinger af, hvad der foregår inden for byggejuraen. Og mange ved på egen krop, at det er ekstrem vigtigt at være helt opdateret omkring de juridiske forhold for ikke at falde i de væste faldgruber, hvor konsekvensen ofte kan være tab i form af arbejdstid, bod og erstatninger, siger Kim Sejr, der er daglig leder af Byggekurser.dk.

- Vi samarbejder med advokatfirmaet Abel & Skovgård Larsen i Aarhus der besidder stor ekspertise på områderne og på de kurser vi har holdt indtil nu har vi scoret meget højt, når det gælder det faglige indhold og vi håber at kurserne for 2014 bliver modtaget ligeså positivt, siger Kim Sejr.

Kursusprogrammet for 2014 kan læses og evt hentes ned i pdf-format på www.byggekurser.dk. Førstkommende kursus er Udbudsret for praktikere 2. april i Aarhus: http://www.byggekurser.dk/kurser/udbudsret-for-praktikere-april-2014/