Purus bruger messer som vækst-platform

Messedeltagelse er centralt, hvis man skal vinde flere markedsandele i byggebranchen. Det mener Purus, der i år stiller op med en stor stand på BYGGERI’14

Det er ikke tilfældigt, at PURUS er massivt til stede på BYGGERI’14. Flere markedsandele er nemlig målet for virksomheden – og messen er vigtig for at nå ambitionerne om endnu mere vækst inden 2015.

Messedeltagelse er centralt, hvis man skal vinde flere markedsandele i byggebranchen. Det mener PURUS, der i år stiller op med en stor stand på BYGGERI’14.

Led i vækstplan

PURUS annoncerede for knap 1 år siden, at de så VVS’13 som en vigtig platform for vækst. Og det var ikke tilfældigt. Virksomheden har nemlig sat sig et ambitiøst mål om at vækste inden 2015 – og de tager alle midler i brug, for at nå deres mål. Derfor står PURUS for andet år i træk side om side på en messe med søsterselskabet Unidrain A/S. Og signalet er klart – de to VVS-leverandører repræsenterer et stærkt selskab, der leverer en fuldt integreret løsning. PURUS alene er førende i markedet for unikke gulvafløb, producerer alle former for rustfri produkter og satser i 2014 på bl.a. et stort sortiment af industrirender.

– Vi viser vores sortiment og vores tilstedeværelse i markedet, når vi er på messe – og det virker, hvis man vil vinde markedsandele. Det så vi, da vi var på messe for et år siden, og derfor benytter vi samme taktik i år. Vi sluttede 2013 godt, og vi glæder os til et travlt 2014 – men det kommer ikke af sig selv, så vi lægger alle kræfter i at udvikle forretningen. Og jeg glæder mig til at høre fra de besøgende på messen, hvad de synes om vores sortiment, som vi løbende udvider, fortæller Birger Christensen, adm. direktør i PURUS as.

Mærkevarer og sampak

Når PURUS åbner dørene for deres udstilling på årets BYGGERI’14, har de hele produktudvalget med sig. Virksomheden har et af markedets stærkeste udvalg af sanitetsprodukter i rustfrit stål, som selvfølgelig er repræsenteret. Derudover kan besøgende se nærmere på PURUS’ egne designafløb, Line og Corner, foruden boligafløb og fittings. På standen kan man også se nærmere på virksomhedens seneste succes, PUM – en bundventil, der erstatter den traditionelle vandlås.

Når BYGGERI’14 løber af stabelen, byder PURUS velkommen på stand E-7524. Messen afholdes i Messe C i Fredericia den 25.-28. februar.