JCN Bolig åbner afdeling i Aarhus

Med et stigende antal opgaver og omfattende projekter i Aarhus etablerer JCN Bolig eget kontor i området

I løbet af de seneste år har totalentreprisefirmaet JCN Bolig fra Vildbjerg fået rigtig godt fat i den århusianske byggebranche. Senest har virksomheden bygget et stort lejlighedsprojekt for pensionskassen PKA til 160 mio. kroner i Skejby, 128 ungdomsboliger til 100 mio. kroner for Østjysk Bolig i Aarhus og har netop lukket en ordre på 55 rækkehuse i Hørning i en totalentreprise, meddeler virksomheden.

Det får nu virksomheden, der i dag beskæftiger 25 mand i på kontoret i Vildbjerg og 35 håndværkere, til at gå skridtet videre og åbne kontor i den jyske hovedstad – fra første dag med fem medarbejdere i en kontorbygning i Viby J.

- Vi har oplevet en ganske voldsom tilgang af projekter i Østjylland generelt og Aarhus specifikt. Derfor har vi også behov for at vise vores tilstedeværelse i området. Det gør en forskel, at vi ikke længere bliver betragtet som en ”dark horse”, når projekter kommer i udbud i Aarhus men i dag er blandt de første, der bliver inviteret med. Vi er blevet en del af markedet i Aarhus, og det kræver vores nærvær at fastholde og udbygge den position, siger Lars Adamsen, regionschef hos JCN Bolig. Med et kontor i Aarhus vil vi blive en mere integreret del af den østjyske byggebranche, og vi kommer tættere på vore kunder og samarbejdspartnere.

- Desuden er det logistikmæssigt mere effektivt, at vi har medarbejdere i området tæt på byggepladsen, når vi lander de store ordrer, siger Lars Adamsen. Vi har allerede nu stor gavn af at kunne tilbyde gode kontor- og ikke mindst mødefaciliteter tæt på kunderne.

Kvalificeret arbejdskraft

Den midtjyske virksomhed har de seneste år oplevet en kraftig vækst, hvor omsætningen er fordoblet, så den i de seneste par år har ligget stabilt på et større trecifret millionbeløb – ikke blot op grund af opgaverne i det østjyske. En vækst der også har skabt behov for nye medarbejdere.

- Vi stræber efter at være de bedste til det, vi laver. Det kræver også, at vi har de bedste medarbejdere. Aarhus området er med sit høje uddannelsesniveau og dygtige medarbejdere et ekstra plus for os. På den måde giver det god mening med en afdeling i Aarhus, siger partner Flemming V.T. Rasmussen.

Midtjysk dna

Men selvom JCN Bolig satser på østjysk nærhed, ændrer det ikke på rødderne. De er stadig solidt plantet i den midtjyske muld, skriver virksomheden selv.

- Vores dna er midtjysk. Vi holder fast i vores midtjyske dyder – selvom vi har fået kontor i Østjylland. Vi vil altid være en midtjysk virksomhed, men vi forsøger at tage det bedste fra begge verdener.