Lindpro får rekordordre

El-installatørvirksomheden Lindpro A/S har netop vundet en omfattende entreprise i forbindelse med opførelsen af Det Nye Universitetshospital i Aarhus

Det bliver et af danmarkshistoriens største og mest komplicerede hospitalsbyggerier. Ordren, der har en værdi af 163 mio. kr., er Lindpros hidtil største entreprise.

Byggestarten til Det Nye Universitetshospital blev fejret i november 2012. Siden er det gået stærkt med projektering og opførelse af de 11 nye bygningsafsnit, som er udbudt i hver sin storentreprise, hvoraf Lindpro A/S netop har vundet byggefelt S2 til en værdi af 163 mio. kr.

I sommeren 2014 rykker Lindpro således ind på byggepladsen til det, der bliver Aarhus’ største arbejdsplads, når hele projektet er afsluttet i 2019. Entreprisen dækker fagområderne el, vvs og ventilation, og bringer en lang række af Lindpros kompetencer i spil.

- Den vundne ordre er resultatet af en kompetent arbejdsindsats. Vi arbejder målrettet på at levere en præcis pris i forhold til bygherres efterspørgsel og behov samtidig med, at vi har fokus på optimering af projektets gennemførelse, siger adm. direktør Peter Kaas Hammer, Lindpro A/S.