Arkitema vinder SKI-aftale om bygherrerådgivning

Arkitema er,blevet tildelt tre ud af tre rammeaftaler om “Bygherrerådgivning i forbindelse med byggeprojekter” ved Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI)

 Som udvalgt bygherrerådgiver i forbindelse med SKI-aftaler markerer Arkitema sin bevidste satsning på bygherrerådgivning. Arkitema er, som den første og eneste arkitektvirksomhed blevet tildelt tre ud af tre rammeaftaler om “Bygherrerådgivning i forbindelse med byggeprojekter” ved Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI), oplyser virksomheden i en meddelelse..


Helhedsorienteret bygherrerådgivning

De tre rammeaftaler omfatter samtlige geografiske aftaleområder, som SKI inddeler Danmark i: Syddanmark, Midt- og Nordjylland samt Hovedstaden og Sjælland.

- Arkitema har de seneste år skærpet og professionaliseret vores bygherrerådgivning, så vi nu er et selvfølgeligt valg for alle typer af offentlige og private bygherrer.
Vi har udviklet vores bygherrerådgivning og tilført de traditionelle funktioner et nyt perspektiv samt en mere helhedsorienteret tilgang. Det er denne satsning, som vi nu ser resultatet af, bl.a. med tildelingen af SKI’s rammeaftale om bygherrerådgivning i alle landsdele.

Med vores arkitektfaglige tilgang er vi særligt rustet til at rådgive bygherrer i de tidlige og strategiske faser ved både mellemstore samt større og mere komplekse projekter og processer. Det er i disse tidlige faser, at de vigtigste beslutninger som regel skal træffes, skriver virksomheden.


- Økonomisk, juridisk og teknisk styring er discipliner, som vores bygherrerådgivere behersker naturligt i alle faser af et byggeprojekt. Men det er vores erfaring, at en mindst lige så vigtig del af bygherrerådgivningen er de processer, der sikrer bygherren og brugerne størst mulig værdi med hensyn til funktionalitet, æstetik og bæredygtighed”, forklarer Lene Neerup Melchiorsen, der er kreativ leder med ansvar for Arkitemas bygherrerådgivning.