Lyskuppel til flade tage

Derbilight med lyskuppel i aluminium og akryl er udviklet til flade tage på f.eks. industribygninger og skoler

Eurotag Danmark lancerer nu den præfabrikerede lysleder Derbilight, der er udviklet til flade tage på bl.a. industribygninger, kontorer, detailhandler, skoler, idrætshaller mv. Derbilight sikrer optimalt udbytte af solens fordele, lige fra en unik lysspredning til lavere belysningsomkostninger.

Takket være en meget gennemsigtig akrylkuppel opfanges sollyset maksimalt af Derbilight, som dermed er i stand til at reducere belysningsomkostningerne betydeligt. Peter Kranz, der er direktør hos Eurotag, forklarer:

- Formålet med Derbilight er at levere en bæredygtig belysningsløsning, der gavner slutbrugerne, lige fra bygningens ejer til dem, der opholder sig i lokalerne. Derbilight sikrer optimal udnyttelse af sollyset, hvilket ikke kun afspejler sig i lyskvaliteten men også i energiforbruget. Den ekstremt effektive belysning betyder derfor, at der med differentierede energipriser kan spares op til 75 pct. på belysningsomkostningerne.

Den kompakte lysleder er desuden udstyret med et aluminiumskabinet, som giver uafbrudt varmeisolering. Samtidig gør kombinationen af den lave U-værdi og den begrænsede taggennembrydning lyslederen ekstremt varmeeffektiv, og man undgår derfor ubekvem opvarmning af bygningen om sommeren.

Den selvrensende lyskuppel består af aluminium og akryl, som begge er materialer med en dokumenteret lang levetid.Produktet er desuden CE-mærket og opfylder kravene i den europæiske standard EN 1873:2005: Præfabrikeret tilbehør til tagdækning. 

Foto: Derbilight er udviklet til flade tage på industribygninger, skoler, idrætshaller mv.