KE Fibertec investerer i Tyrkiet

Som led i en vækststrategi har KE Fibertec i Vejen opkøbt aktiemajoriteten i KE Fibertec Sanayi ve Ticaret i Tyrkiet

Som et led i vores vækststrategi har KE Fibertec med hovedkontor i Vejen opkøbt aktiemajoriteten i KE Fibertec Sanayi ve Ticaret i Istanbul, Tyrkiet. Virksomheden har siden 2005 været ejet af Atahan Canbolat, der også fremover er en del af den lokale ledelse, skriver virksomheden i en meddelelse.

KE Fibertec i Tyrkiet bliver det femte salgsdatterselskab i KE Fibertec koncernen, der også omfatter selskaber i USA, Tyskland og England foruden Euro Air A/S.

Adm. direktør i KE Fibertec Carsten Jespersen er meget tilfreds med overtagelsen og ser spændende muligheder i det tyrkiske marked:

- Vi har været til stede i Tyrkiet siden 2003 og nu sætter vi turbo på. Opgaven går på at synliggøre fordelene ved tekstilbaseret ventilation i forhold til indeklima og energibesparelser, og skal vi så tidligt som muligt ind i projekteringsfasen, så tekstilkanaler kan blive
indarbejdet i bygningens arkitektur.

Tekstilbaseret ventilation er skræddersyede løsninger, der kan tilpasses det enkelte rum i både form, størrelse og farve. I Tyrkiet har det især været fødevareindustrien, bl.a. Unilever, Nestlé og PepsiCo, der har efterspurgt vores løsninger, men også sportshaller, industrien, skoler, kontorer, laboratorier mv. kan med fordel bruge tekstilkanaler til ventilation, opvarmning eller køling.