Få indblik i de udbudretlige regler

Undgå de dyre fejl i praksis - tag på et nyt kursus i udbudsret 18 september i Aarhus eller 25. september i København

Allerede 18. september er der mulighed for at blive fagligt opdateret inden for udbudsretten – her arrangerer Byggekurser.dk nemlig første kursus i udbudsret på Hotel Radisson Blu i Aarhus.

Kurset henvender sig til offentlige bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører og alle andre der beskæftiger sig med – eller kommer til at beskæftige sig med udbud i praksis – med det kursus bliver man klædt godt på:

- Med kurset får deltageren en meget grundig introduktion til de udbudsretlige regler og grundprincipper. Desuden får kursusdeltageren et meget grundigt kendskab til de situationer, hvor det ofte går galt i praksis, og en konkret gennemgang af, hvad der kan gøres for at forebygge og undgå den slags situationer, siger underviser på kurset, Jesper Petersen Bach, advokat og partner i Abel & Skovgård Larsen advokatfirma.

De første to kurser som Byggekurser.dk har gennemført blev gode succes´er med stor ros til undervisningen og det faglige indhold – og det er ambitionen at fortsætte med den meget høje standard. Læs mere om kurserne i udbudsret og foretag tilmelding her:

Udbudsret for praktikere, 18 sep, Aarhus C

Udbudsret for praktikere, 25 sep, København S

Tilmelding her: www.byggekurser.dk

 

Foto:Jesper Petersen Bach, advokat og partner i Abel & Skovgård Larsen advokatfirma , underviserne på kurserne i udbudsret.