STM Vinduer med ny serie

STM Vinduer A/S har gennem det seneste år udviklet serien Tinium 2020, et komplet vindues- og dørprogram, som er fremtidssikret til at opfylde A-mærkningen

STM Vinduer A/S mærker en stigende interesse for sine A-mærkede energivinduer og -døre, og den langelandske virksomhed tror på fortsat fremgang i det kommende år, hedder det i en meddelelse far virksomheden.

I det seneste år har STM Vinduer A/S investeret i at udvikle et komplet vindues- og dørprogram, som er fremtidssikret til at opfylde A-mærkningen og alle energikravene i verdens skrappeste regelsæt for energibyggeri, BR2020. Serien hedder TINIUM 2020 og er et flagskib for virksomheden.

- TINIUM 2020 er blevet meget flot modtaget af kunderne, og serien styrker klart vores markedsposition og understreger værdien af, at vi satser på kvalitet i et ellers prispresset marked, siger adm. direktør Finn Methmann.

- Vi har valgt at lytte til ånden i Erhvervs- og Byggestyrelsens regelsæt, hvor ønsket er at stille krav om helhedsløsninger, der både tager hensyn til energi, klima, komfort og trivsel, forklarer han.

Med den offentlige stimulering af byggebranchen i form af boligjobordning og tilskud til socialt byggeri, og i kraft af en mere optimistisk stemning i befolkningen, er forventningerne hos STM Vinduer A/S en vækst i både omsætning og overskud i næste regnskabsår.

Tilfredsstillende år

Årsregnskabet for 2012/2013 som udviser overskud på 3.4 mio. før skat er en væsentlig forbedring i forhold til sidste regnskabsperiode, betegnes af ledelsen som tilfredsstillende. Omsætningen har vist en pæn vækst i et svagt marked, hvilket er udtryk for, at virksomheden har styrket sin position som en af de førende dør- og vinduesleverandører i Danmark.