Scandi Byg vinder ordrer for mere end 300 mio.

Scandi Byg A/S skal levere 300-400 almene boliger til opførsel på fem byggegrunde i Københavns-området

Boligforeningen 3B og KAB netop har netop offentliggjort, at Scandi Byg A/S som vinder af den 4. rammeaftale for levering af boligkonceptet AlmenBolig+. Ordren på levering af mellem 300-400 boliger, på byggegrunde i bl.a. København, Albertslund og Valby, er vundet i samarbejde med ONV Arkitekter, jaja architects og det rådgivende ingeniørfirma Bascon, og er den næststørste i Scandi Bygs historie.

Team Scandi Byg vandt tilbage i 2009 den oprindelige 1. rammeaftale, og disse boliger er jævnligt blevet positivt omtalt fra alle sider for deres byggekvalitet i både ide og udførsel. Opgaven har de senere år været toneangivende for virksomheden med produktionsadresse i Løgstør. Boligforeninger med byggetanker fra hele landet har siden besøgt virksomhedens fabrikker og studeret de færdigleverede byggerier:

- At vort team genvælges som leverandør, opfatter vi som den største anerkendelse af det kvalitetsniveau, som vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere har bestræbt sig på at holde hele vejen gennem leveringen af de første mere end 500 boliger. En opgave, som vi netop nu nærmer os afslutningen af,” konstaterer Scandi Bygs administrerende direktør Jesper Hoffmann. Han tilføjer:

- Den nye ordre, der er Scandi Bygs næststørste gennem tiden, harmonerer dermed også perfekt med vores ordre-bog, sådan at produktionen af netop denne type boliger, der nu også må siges at være én af vore spidskompetencer, kan fortsætte de næste par år.

Ordren passer også fint til at fylde den nye produktionshal, som Scandi Byg allerede i efteråret påbegyndte opførelsen af, og hvor virksomhedens nye kommende produktionsanlæg skal indsættes.

Fotos: Eksempel på boliger efter Almenbolig+-konceptet, som Scandi Byg allerede har leveret på Dybenskærvej i Hvidovre.